marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman vorbeste despre “Black Swan”, la “Lumea Pro Cinema”

In editia din 12 septembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 16:30, telespectatorii Pro Cinema ii vor putea asculta pe Natalie Portman si Vincent Cassell povestind despre ultimul lor film, “Black Swan”, care i-a entuziasmat pe critici, la Festivalul de la Venetia, vor merge apoi la Festivalul de la Toronto, unde s-a strins toata “lumea buna” a cinematografiei mondiale si vor afla ultimele noutati de la box-office-ul american.

Natalie Portman vorbeste despre “Black Swan”, la “Lumea Pro Cinema”

Regizorul Darren Aronofsky a reusit sa stirneasca reactii foarte puternice la Festivalul de film de la Venetia cu filmul “Black Swan”, unii dintre critici comparindu-l cu Roman Polansky si David Cronenberg, iar Natalie Portman, dupa cum spun unii, poate spera intr-o nominalizare la Oscar. Actrita interpreteaza rolul unei dansatoare care vrea sa atinga perfectiunea pentru a cistiga rolul de prim-solista a baletului din New York. Efortul o aduce insa in pragul unei tulburari mentale.

Vincent Cassel, Natalie Portman si regizorul Darren Aronofsky vor da detalii, in interviurile pe care telespectatorii le pot vedea la “Lumea Pro Cinema”, despre povestea acestui film care va rula si in cinematografele din Romania in acest an.

Sophia Coppola va fi prezenta la “Lumea Pro Cinema” cu ultimul sau film, “Somewhere”, iar Vinvent Cassel, Milla Jovovich si Juliette Lewis vor face onorurile la Festivalul de film de la Toronto, considerat unul dintre cele mai importante din intreaga lume, dupa cel de la Cannes.

In editia din 12 septembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea vedea si ce surprize rezerva box-office-ul american: noul film al lui Robert Rodrigues, "Machete", a ajuns doar pe locul doi in prima saptamina de la lansare. Filmul nu a reusit sa invinga noua pelicula cu George Clooney, “The American”, care a cistigat 16 milioane in numai patru zile.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies