marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Scene electrizante din Thor: filmul de 150 de milioane de dolari va fi lansat in mai!

Natalie Portman, Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Rene Russo sunt numai cateva dintre numele din distributia acestui film care va ajunge pe marile ecrane la inceputul lunii mai.

VIDEO Scene electrizante din Thor: filmul de 150 de milioane de dolari va fi lansat in mai!

Actori Relationati

Thor” este un proiect al studiourilor Marvel, regizat de Kenneth Branagh si care are estimat un buget de  150 de milioane de dolari

 

Povestea zeului tunetului, Thor (Chris Hemsworth), incepe in zilele noastre, pe Pamant. Thor este un razboinic tanar, puternic, dar extrem de orgolios si arogant, ale carui fapte nechibzuite duc la reizbucnirea unui vechi conflict.

 

Thor este aruncat pe Pamant de tatal sau, Odin - zeul suprem din mitologia nordica, si obligat sa traiasca printre locuitorii Terrei. 
 

Jane Foster (Natalie Portman), o frumoasa cercetatoare, il impresioneaza profund pe Thor, care se si indragosteste de ea. In cei cinci ani pe care ii va petrece cu muritorii, zeul alungat va parcurge un drum initiatic pana va ajunge la statutul de erou si va salva Pamantul de fortele malefice din Asgard - taramul zeilor.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies