marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Need for Speed, curse nebune de masini si adrenalina: Aaron Paul din Breaking Bad apare in primul trailer pentru filmul inspirat de celebra serie de jocuri video

Studiourile Dreamworkers au lansat primul trailer oficial pentru unul dintre cele mai asteptate filme ale anului viitor, Need for Speed.

Need for Speed, curse nebune de masini si adrenalina: Aaron Paul din Breaking Bad apare in primul trailer pentru filmul inspirat de celebra serie de jocuri video

Productia, care are la baza deja celebra serie de jocuri video NFS, are o distributie de exceptie, iar in rolul principal joaca Aaron Paul, actorul devenit celebru datorita rolului din Breaking Bad.  Atat in imaginile aparute in presa, cat si in trailer, Aaron Paul apare in ipostaza lui Tobey, un mecanic nervos care vrea sa se razbune pe cei care i-au inscenat o crima pentru care a fost inchis.

 


 

Regizat de Scott Waugh, filmul ii mai are in distributie pe Dominic Cooper, Imogen Poots, Michael Keaton si pe Dakota Johnson. "Toti cei care m-ati sfidat, sa va fie rusine", sunt cuvintele spuse de personajul interpretat de Paul, dovada ca dorinta de razbunare este una puternica.

 


Scenariul productiei este realizat de George Gatins si John Gatins, producatorii fiind John Gatins, Pat O'Brien si Mark Sourian. Need for Speed se doreste a fi un film care sa "marcheze o revenire la cultura impresionantelor masini din ani '60 si '70. Povestea aduce in prim plan o cursa interstelara aproape imposibila pentru eroi, cursa care incepe precum o misiune de razbunare, dar care se dovedeste a fi una salvatoare".


Need for Speed va avea premiera pe 14 martie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies