marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad: cele mai tari 20 de replici din serialul care a hipnotizat America

In aceasta duminica, toata America va sta cu ochii pe micile ecrane pentru a afla deznodamantul povestii unuia dintre cele mai fascinante seriale din toate timpurile - Breaking Bad. Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, luni, imediat dupa difuzarea din SUA.

Breaking Bad: cele mai tari 20 de replici din serialul care a hipnotizat America

 

 

GALERIE FOTO Cele mai tari replici din Breaking Bad

 

 

Walter White isi va lua adio de la fanii sai duminica seara, cand Breaking Bad se va incheia definitiv, dupa 5 sezoane.  Breaking Bad a devenit rapid serialul preferat al Americii si este pus pe lista celor mai bune show-uri create vreodata.

 

 

In timp, Walter White, interpretat de Brayn Cranston a devenit unul dintre cele mai fascinante si indragite personaje, iar replicile sale sunt deja legendare. Vezi aici cele mai tari replici din Breaking Bad

 

Culmea, la inceput, producatorii de la AMC au ezitat si nu erau siguri daca sa-i ofere rolul principal lui Brayn Cranston din cauza rolurilor sale anterioare, majoritatea de comedie. Initial, au fost contatacti John Cusack si Matthew Broderick, dar dupa ce amandoi au refuzat, creatorul Vince Gilligan l-a contactat pe Cranston.

 

Ultimele episoade au generat audiente record pentru serial, cu peste 6 milioane de telespectatori per episod.  Walter White ( Bryan Cranston) si partenerul sau Jesse Pinkman (Aaron Paul) revin pentru finalul dramatic al serialului.In tot acest timp, popularitatea showului a crescut considerabil, iar unii il considera printre cele mai bune seriale create vreodata.


Actorul american Seth Meyers, dar si miliardarul Warren Buffett s-au declarat fani ai serialului Breaking Bad, produs si difuzat in SUA de postul AMC, care si-a trecut in palmares alte show-uri apreciate ca Mad Men sau The Walking Dead. Fanii din intreaga lume au devenit obsedati de serial si aventurile celor doi protagonisti.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies