marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Neighbors a debutat pe primul loc in box-office-ul american. Ce incasari a reusit comedia in care joaca Seth Rogen si Zac Efron

Comedia Neighbors, cu Seth Rogen si Zac Efron in rolurile principale, a incheiat primul week-end de la lansarea oficiala pe pozitia de lider, cu incasari de 51 milioane de dolari.

Neighbors a debutat pe primul loc in box-office-ul american. Ce incasari a reusit comedia in care joaca Seth Rogen si Zac Efron

Viata unui tip cat se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care doreste doar sa aiba parte de liniste in propriul camin, alaturi de sotie si de bebelusul lor, este data peste cap atunci cand, in casa de vizavi, se muta sediul unei fratii ai carei membri sunt scapati de sub control si nu se dau inapoi de la nicio distractie si farsa. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii fratiei (Zac Efron), care se crede un mascul alfa caruia i se permite orice, ii va cauza probleme vecinului pasnic, care nu stie cum sa ia atitudine pentru a-si proteja intimitatea.

The Amazing Spider Man 2, de Marc Webb, a pierdut pozitia de lider si ocupa locul al doilea, cu incasari de 37 de milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxofficemojo.com. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decat sa sara de pe un zgarie-nori pe altul, sa fie considerat un erou si sa aiba o iubita ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un pret: Spider-Man e singurul care isi poate proteja concetatenii si New York-ul de indivizii periculosi care ameninta orasul. De data aceasta, are de infruntat un adversar mult mai puternic decat el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odata cu reaparitia vechiului sau prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter isi da seama ca toti dusmanii sai au un punct in comun: laboratoarele OsCorp.

Locul al treilea in box office-ul nord-american este ocupat de comedia The Other Woman, regizata de Nick Cassavetes, cu incasari de 9,2 milioane de dolari. Dupa ce descopera ca iubitul ei este casatorit, o femeie (Cameron Diaz) incearca sa isi refaca viata distrusa. Dar, cand o cunoaste intamplator pe sotia inselata de acesta (Leslie Mann), isi da seama ca are multe in comun cu ea, iar marea ei inamica devine cea mai buna prietena a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determina pe cele trei femei sa pregateasca in comun razbunarea asupra barbatului care le-a mintit si le-a inselat pe toate trei.

 

sursa: mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies