marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nick Stahl, starul din "Terminatorul 3"  a ajuns internat la dezintoxicare

Nick Stahl, starul din "Terminatorul 3: Suprematia Robotilor", declarat disparut din data de 9 mai, a trimis un e-mail prietenilor in care le spune ca s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare.

Nick Stahl, starul din Terminatorul 3 a ajuns internat la dezintoxicare

Miercuri  sotia actorului a completat formularul oficial pentru persoane disparute pus la dispozitie de politie si spunea ca ea crede ca disparitia sotului ei are legatura cu consumul de droguri.Ea a mai declarat pentru politia din Los Angeles ca nu si-a mai vazut sotul de pe data de 9 mai.

In e-mail-ul trimis prietenilor, dar nu si sotiei, Rose, actorul scrie ca ii pare rau, ca se afla intr-o clinica de dezintoxicare si ca va petrece acolo 30 de zile, informeaza hollywoodreporter.com.

Sotia acestuia a declarat pentru revista People ca se simte usurata, pentru ca se temea ca el va muri din cauza unei supradoze de droguri, dar a adaugat ca nu crede ca acesta este cu adevarat intr-o clinica.

Nick Stahl obisnuia sa frecventeze cartierul Skid Row, o zona rau famata din Los Angeles, unde traiesc multe persoane fara adapost si consumatori de droguri.In februarie 2012, sotia actorului Nick Stahl a completat o serie de documente oficiale la un tribunal californian, in care afirma ca sotul ei "ar putea sa consume droguri". Potrivit unor surse, ea se temea ca drogurile au cu siguranta o anumita legatura cu aceasta disparitie.


Actorul american de 32 de ani este cunoscut pentru filmul din franciza Terminator din 2003, cand a preluat de la Edward Furlong  un rol iconic - cel al lui  John Connor. Pentru aceasta partitura i-a invins atunci pe actorii Jake Gyllenhaal si Shane West. Filmul regizat de Jonathan Mostow a facut incasari de 433 de milioane de $.


Stahl a inceput sa joace la varsta de 4 ani in piese de teatru pentru copii  iar in anii '90 era deja recunoscut ca un copil vedeta.  Tanarul a atras atentia Hollywood-ului  prima data in 1993, la 13 ani, cu rolul baiatului din "Omul fara Chip" care reuseste sa trezeasca dragostea intr-un om mutilat fizic si psihic interpretat de Mel Gibson. 

Printre alte filme in care Nick Stahl a mai aparut se numara Bully, The Thin Red Lin Sin City, In the Bedroom si serialul HBO Carnivàle. Christian Bale a preluat de la el rolul lui John Connor in Terminator Salvation ( 2009).Actorul in varsta de 32 de ani va putea fi vazut in curand pe marile ecrane in alte doua pelicule, aflate in prezent in preproductie: "Away From Here" si "American Dream".
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies