marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman a ajuns printesa Hollywood-ului: Nu ma consider un simbol. Uite cum va arata actrita in rolul celebrei Grace Kelly

Nicole Kidman se pregateste sa devina o printesa pe marile ecrane. Actrita o va juca pe Grace Kelly in filmul "Grace of Monaco", ce se va lansa in 2014. Intr-o sedinta foto pentru promovarea filmului, Nicole Kidman a imitat-o perfect pe celebra printesa.

Nicole Kidman a ajuns printesa Hollywood-ului: Nu ma consider un simbol. Uite cum va arata actrita in rolul celebrei Grace Kelly

Nicole Kidman promite sa fie stralucitoare in rolul Printesei Grace de Monaco, cel putin asa arata in prima imagine lansata pentru promovarea filmului.

 

Povestea lui Grace Kelly, muza lui Alfred Hitchock in filme ca "Dial M for Murder", "Rear Window" sau "To Catch of Thief", este readusa la viata pe marile de regizorul Olivier Dahan, cunoscut pentru filmul "La vie en rose".

 

Pelicula biografica "Grace of Monaco" se va lansa in 2014 si ii mai are in distributie pe Paz Vega in rolul Mariei Callas si Roger Ashton-Griffiths in rolul lui Alfred Hitchcock. Filmul va urmari viata Printesei devenita actrita si se anunta a fi un proiect la fel de ambitios ca The King's Speech, marele castigator la Oscar in 2011.

 

Tim Roth cunoscut pentru rolurile din "Reservoir Dogs" sau "Pulp Fiction" va juca rolul ambitiosului Print Ranier III care a ajuns pe tronul din Monaco la varsta de 26 de ani, si a renuntat la traditie pentru a se insura cu faimoasa actrita americana - Grace Kelly.  Actorul Frank Langella il va juca pe preotul care i-a facut cunostinta lui Grace cu printul de Monaco, iar Paz Vega o va interpreta pe celebra cantareata de opera Maria Callas care a avut o relatie cu Aristotel Onassis si a devenit confidenta lui Grace.
 

 

 

"Grace of Monaco" nu va fi un film biografic obisnuit, iar actiunea se centreaza mai mult pe evenimentele ce au avut loc in 1962, in cele 6 luni in care orasul-stat a intrat intr-un conflict serios cu Franta, pentru ca Monaco era considerat un rai al taxelor. In acea perioada, desi Kelly era de putin timp printesa, a stiut sa manevreze situatia in mod favorabil pentru poporul ei.

 

Recent, Nicole Kidman a aparut pe coperta revistei Who, pentru care a acordat un interviu sincer despre viata sa, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la lansarea publicatiei: "Nu ma simt un simbol, dar este frumos sa fii numita si considerata asa" a spus aceasta. Actrita de 45 de ani a mai vorbit si despre depresiile de care a suferit in trecut, despre divortul de Tom Cruise si viata implinita pe care o are alaturi de actualul ei sot, Keith Urban.

 


 

"Dupa divortul de Tom Cruise am avut o buna perioada de timp cand ma gandeam ca nu voi mai putea fi fericita si totusi s-a intamplat. Visul meu va fi intotdeauna sa imbatranesc alaturi de Keith" a spus actrita.

"M-am maritat foarte repede cu Tom si eram foarte tanara, dar nu regret pentru ca aceasa casnicie mi i-a oferit pe Bella si Connor, iar timp de cativa ani a fost un mariaj fericit. Dar, dupa ce lucrurile n-au mai functionat, a trebuit sa ma lupt mult tim cu depresiile. Acea perioada m-a ajutat mult sa ma maturizez" a marturisit Nicole.

 


 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies