marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nimeni nu-i mai poate lua Oscarul lui Daniel Day-Lewis. Argo, cea mai buna distributie in 2012, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence, cei mai buni actori la gala SAG Awards

Noapte de gala pentru staturile de la Hollywood. Duminica seara Daniel Day-Lewis, Jennifer Lawrence si distributia filmului Argo au fost premiati in cadrul Galei Sindicatului Actorilor Americani - SAG Awards 2013.

Nimeni nu-i mai poate lua Oscarul lui Daniel Day-Lewis. Argo, cea mai buna distributie in 2012, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence, cei mai buni actori la gala SAG Awards

Argo in regia lui Ben Affleck a mai facut un pas generos catre Oscarul pentru cel mai bun film: dupa ce sambata a primit trofeul pentru cea mai buna pelicula din 2012 decernat de Sindicatul Producatorilor Americani, duminica noapte a fost onorat de SAG Awards 2013 pentru distributia sa fantastica printre care se numara Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Alan Arkin. Filmul produs de George Clooney si Ben Affleck este in acest moment marele favorit sa castige Oscarul pentru Best Picture in gala de pe 24 februarie. 

 

Imbatabil in cursa pentru Oscar la categoria cel mai bun actor principal a devenit si Daniel Day-Lewis dupa ce a fost premiat la SAG Awards 2013 pentru rolul din Lincoln, in timp ce Jennifer Lawrence pare sa fi trecut in fata Jessicai Chastain ( Zero Dark Thrity) in cursa pentru Oscaruri dupa ce a primit trofeul pentru cea mai buna actrita la Screen Actors Guild Award.


Lista premiatilor SAG Awards 2013:

Argo a luat trofeul pentru cea mai bun distributie de film in defavoarea lui Lincoln de Steven Spielberg. Ben Affleck le-a multumit colegilor si s-a declarat onorat ca s-a aflat pe aceeasi scena cu Daniel Day Lewis. Categoria cel mai bun actor a fost castigata de fantasticul Daniel Day-Lewis pentru rolul din Lincoln de Steven Spielberg. "Un actor a fost cel care l-a ucis pe Abraham Lincoln. Prin urmare mi se pare potrivit ca din cand in cand un actor sa-l readuca la viata" a declarat acesta.


La categoria cea mai buna actrita s-a impus tanara de 22 de ani Jennifer Lawrence pentru rolul din Silver Linings Playbook. Tommy Lee Jones, (Lincoln) si Anne Hathaway, (Les Miserables) au luat trofeele pentru cel mai bun actor, respectiv actrita in rolurile secundare. "Vreau sa-i multumesc mamei ca m-a votat. Sau, cel putin, sper ca a facut-o", a declarat Anne (mama ei Kate McCauley Hathaway este si ea actrita).



Cea mai buna distributie a unui serial de comedie a fost ales cast-ul de la Modern Family. Alec Baldwin (30 Rock) a fost premiat ca cel mai bun actor in rol de comedie, iar Tina Fey (30 Rock)  a fost declarata cea mai buna actrita in rol de comedie. La capitolul serial de drama cei mai buni actori au fost Claire Danes (Homeland) si Bryan Cranston, (Breaking Bad). In timp ce premiul pentru cea mai buna distributie in serial de drama a mers la Downton Abbey.

Julianne Moore (Game Change) si Kevin Costner, (Hatfields & McCoys) au laut premiile pentru cele mai bune roluri intr-o miniserie sau film de TV.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies