marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev, decolteu provocator la premiera noului ei film. Aparitia cu care si-a eclipsat colegele

Nina Dobrev a participat la premiera din Los Angeles a celui mai recent film al sau, The Final Girls, si a fost laudata pentru tinuta sa, cu care si-a eclipsat colegele.

Nina Dobrev, decolteu provocator la premiera noului ei film. Aparitia cu care si-a eclipsat colegele

Nina Dobrev a purtat o rochie alba cu imprimeu floral rosu, care i-a pus in valoare silueta impecabila. Actrita si-a etalat talia subtire si picioarele bronzate, insa cele mai multe priviri le-a atras decolteul sau adanc.

Cu parul coafat in bucle rebele, accesorizata si machiata destul de discret, Nina le-a eclipsat pe colegele sale Taissa Farmiga si Angela Trimbur.

Nina a fost bine dispusa si a ras in hohote in fata fotografilor, pe covorul rosu. Probabil starea sa de spirit este influentata si de faptul ca ii merge bine pe plan sentimental.

Potrivit publicatiilor mondene de peste ocean, actrita originara din Bulgaria se iubeste cu un muzician in varsta de 30 de ani, Austin Stowell, membru al trupei Whiplash. Cei doi nu se mai ascund si au participat chiar la o petrecere impreuna. Astfel, Nina a demonstrat in sfarsit ca nu sufera dupa fostul iubit, Ian Somerhalder, asa cum a scris presa. Dimpotriva!

Vezi AICI imaginile cu Nina Dobrev


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies