marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini cu eroul din Deadpool: scenele fantastice care ii vor incanta pe fani

Ryan Reynolds isi pune costumul super eroului Deadpool, in filmul omonim al celor de la Marvel, produs de 20th Century Fox. La cateva zile dupa prezentarea de la Comic-Con, producatorii au lansat si noi imagini spectaculoase din film.

Noi imagini cu eroul din Deadpool: scenele fantastice care ii vor incanta pe fani

Cu sase luni inainte de lansarea in cinematografe, cineflii se pot delecta cu cateva imagini din "Deadpool", in care apar eroii filmului, in prim plan fiind Ryan Reynolds.


Cei de la Marvel vor sa il transforme pe Deadpool intr-unul dintre cei mai tari eroi in peisajul cinematografica. Deadpool este considerat cel mai neconventional supererou din universul Marvel. "Deadpool" va spune povestea lui Wade Wilson (Ryan Reynolds) fost agent in Fortele Speciale devenit mercenar. Dupa ce este expus unui experiment neconventional, acesta incepe sa aiba puteri speciale, puteri de vindecare si astfel, isi construieste un alter-ego - Deadpool. "Inarmat" cu aceste noi abilitati si un simt al umorului negru, Deadpool incepe sa ii vaneze pe cei care i-au distrus viata.
 

 


"Deadpool" este un film spin-off bazat pe un personaj din X-men. Data de lansare stabilita este 12 februarie 2016. Regia ii apartine lui Tim Miller si din distributie mai fac parte T.J. Miller, Morena Baccarin, Gina Carano.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies