marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini cu Jennifer Lawrence din "Serena". Cand se lanseaza filmul in care joaca si actrita romanca Ana Ularu, alaturi de  Bradley Cooper  

Serena va rula incepand din 26 septembrie, in cinematografele din Finlanda, din 31 octombrie, in Spania, din 6 noiembrie, in Noua Zeelanda si, din 12 noiembrie, in Franta. Totodata, australienii vor putea viziona lungmetrajul incepand din 27 noiembrie, italienii, din 30 noiembrie, iar, pe 5 decembrie, acesta va intra in cinematografele din Lituania, informeaza stylist.co.uk.

Noi imagini cu Jennifer Lawrence din Serena . Cand se lanseaza filmul in care joaca si actrita romanca Ana Ularu, alaturi de Bradley Cooper


In Germania, Grecia si Singapore, filmul va intra in salile de cinema din 18 decembrie, iar in Olanda va fi proiectat incepand din 5 februarie 2015. Filmarile pentru lungmetrajul "Serena", al regizoarei daneze Susanne Bier - recompensata cu un premiu Oscar in 2011, pentru filmul "Intr-o lume mai buna/ In a Better World" -, au avut loc in 2012, in Cehia.


"Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu al cherestelei, in anul 1929. Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor. Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita si mama copilului lui George inainte ca el sa se casatoreasca. Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza, pe masura ce povestea avanseaza.

 


 

 


"Filmarile au fost acum doi ani, in aceeasi perioada in care eu filmam la Praga filmul Ancai Damian «O vara foarte instabila». Au fost foarte placute (filmarile, n.r.). Au fost aproape trei luni in care am locuit acolo. Ei doi (Jennifer Lawrence si Bradley Cooper, n.r.) sunt niste parteneri absolut extraordinari, in special Bradley Cooper, cu care am avut mai mult de jucat, fiind in film mama copilului lui. Pe Susanne Bier o adoram ca regizoare de dinainte, iar eu cand am dat proba nu stiam cu cine urmeaza sa joc, stiam ca dau o proba la ea, ceea ce a fost foarte flatant. A fost o intamplare foarte placuta, pentru ca erau mai multe situatii care m-ar fi impiedicat sa joc, printre altele, programarile unui film pe care il aveam de dinainte, dar pana la urma am ajuns sa joc", a povestit, in luna aprilie, pentru Mediafax Ana Ularu.

 


Scenariul filmului este o adaptare a romanului omonim scris de poetul si romancierul american Ron Rash, inclus pe lista nominalizatilor la premiul PEN/Faulkner din 2009. Adaptarea este semnata de scenaristul Christopher Kyle ("Alexander", 2004).
Despre rolul sau, Ana Ularu a spus ca "este un tip de personaj foarte special". "Este o fata dintr-un oras de munte din Nord Carolina, din America, o fata simpla, un ajutor de bucatarie, care, cumva, fara voia ei, toata viata i se intoarce pe dos si trebuie sa se confrunte atat cu furia unei femei foarte puternice si foarte determinate, care este Serena, cat si cu faptul ca isi pierde toate lucrurile pe care le stia sigure", a mai spus Ana Ularu.

 

Citeste mai multe pe mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies