marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini din Serena: Ana Ularu joaca alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, ce a declarat actrita romanca despre colaborarea cu doi actori de Oscar

Au aparut noi imagini din filmul Serena, o poveste impresionanta cu Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si in care joaca si frumoasa actrita romanca Ana Ularu.

Noi imagini din Serena: Ana Ularu joaca alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, ce a declarat actrita romanca despre colaborarea cu doi actori de Oscar

Serena, in regia lui Susanne Bier, premiata cu Oscar pentru In a Better Life,  se anunta a fi un film impresionant, cu o distributie de Oscar. Surpriza este si prezenta actritei romance Ana Ularu, care joaca rolul sotiei lui Bradley Cooper.

 

Productia ii are in rolurile principale pe Bradley Cooper si Jennifer Lawrence. Desi a fost filmat acum 2 ani filmul, ramane un mister motivul pentru care inca nu a fost lansat, insa surse apropiate declara ca productia nu a gasit inca distribuitori. Dupa luni de eforturi, se pare ca nu a fost anuntata nicio intelegere oficiala, chiar daca nume grele din industrie, precum The Weinstein Company si Fox Searchlight, si-au aratat interesul pentru film.

 

 


"De fapt, a fost exact opusul. Nu au existat refilmari sau ceva de genul. A fost doar o editare de precizie, deoarece povestea este despre declinul unei femei pana la nebunie. Iar Susanne este o perfectionista incurabila", a declarat o sursa anonima pentru The Hollywood Reporter, in incercarea de a elucida misterul celor 18 luni de post-productie a filmului. O serie de imagini noi din film au fost lansate de IndieWire, dezvaluind astfel mai multe despre povestea bazata pe romanul lui Ron Rash. In imagini apare si actrita Ana Ularu.
 

 

 

Serena spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu de cherestea, in anul 1929. Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor. Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann, iubita si mama copilului lui George, inainte ca el sa se casatoreasca. Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza pe masura ce povestea se indreapta spre deznodamantul ravasitor.

 

 

Bradley Cooper si Ana Ularu in Serena

 

Ceea ce putini stiu este faptul ca din distributie face parte si o actrita romanca. Ana Ularu o interpreteaza pe Rachel Hermann, mama copilului lui George Pemberton (Bradley Cooper) si femeia care credea ca ii va fi aleasa, dar ajunge sa fie ilegitima si amenintata.

„E un rol cu foarte multa emotie, un personaj care isi descopera puterea si determinarea prin intermediul instinctului de supravietuire, unul din eroii subtili ai literaturii”, spune Ana. „Si e o placere sa construiesc raportul de puteri si traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alaturi de o regizoare pe care o ADOR”, povesteste actrita. „Eu am avut mai mult de jucat cu Bradley Cooper. Jennifer Lawrence este o actrita tanara si foarte talentata. Mi-a zis la un moment dat ca sunt...a force of Nature, la o scena groznic de grea”, povesteste Ana Ularu.

 

Ana Ularu

 

 

Ana Ularu are 26 de ani si este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica. De la 8 ani joaca in filme de lung si scurtmetraj, piese de teatru si seriale TV. Pentru rolul din Periferic (regia: Bogdan Apetri), Ana a primit Premiul pentru Cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Salonic si trofeul Boccalino - Premiul Criticii Elvetiene pentru Cea mai buna actrita, in cadrul Festivalului International de Film de la Locarno, precum si premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal in cadrul Galei Premiilor Gopo de anul acesta. Ana Ularu a primit de asemenea trofeul Shooting Stars la Festivalul International de Film de la Berlin (2012). Alte cateva productii de succes in care a jucat sunt Turkey Girl, un scurtmetraj realizat de Cristian Mungiu si inclus in proiectul international Lost and Found, Italiencele (regia: Napoleon Helmis), Hartia va fi albastra (regia: Radu Muntean) si Youth Without Youth (regia: Francis Ford Coppola).

 

Sursa foto: Ana Ularu


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies