marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini din The Hobbit: 10 scene cheie din filmul pe care toti fanii Lord of The Rings il asteapta

The Hobbit: An Unexpected Journey si-a lansat un poster inedit, ce va fi prezentat si la Comic-Con zilele acestea. Impreuna cu cei de la Entertainment Weekly, producatorii mega productiei le ofera fanilor imagini spectaculoase si superbe din 10 scene din filmul lui Peter Jackson.

Noi imagini din The Hobbit: 10 scene cheie din filmul pe care toti fanii Lord of The Rings il asteapta

GALERIE FOTO Imagini noi din The Hobbit


Fara indoiala, The Hobbit: An Unexpected Journey va fi un film impresionant, atat la nivel vizual cat si din punct de vedere al povestii. Peter Jackson le promite fanilor o calatorie absolut fascinanta intr-un decor suprarealist.

 

Noul poster, de dimensiuni foarte mari, arata ca un tablou si o inlantuire de scene din filmul cu care Jackson spera sa dea inca o data lovitura. Bilbo si dwarfii pornesc intr-o calatorie mitica, in care ii vor intalni pe trolli, dar si o padure plina de lupi si creaturi. Pentru a vedea posterul in intregime, click aici.

 

In aceste imagini, fanii il vad pentru prima data pe Beorn, care isi poate schimba infatisarea si le asigura protectie in calatoria catre Mirkwood. In imagine, apare sub forma de urs, langa Gandalf.

 

Posterul de dimensiuni foarte mare arata superb, iar fanii au fost dati pe spate de imaginile incredibile, care sunt pe masura asteptarilor si sugereaza ca filmul va fi inca o capodopera vizuala marca Peter Jackson.

 

The Hobbit este primul film mare turnat cu 48 de cadre pe secunda, o tehnica despre care regizori ca James Cameron si Peter Jackson au declarat ca reprezinta viitorul cinematografiei.

Jackson a marturisit ca folosind 48 de cadre pe secunda se creeaza o imagine mai clara. Ochiul uman nu mai percepe imaginile individual din cauza vitezei crescute. Astfel imaginea capteaza o nuanta puternica de realism. Introducerea unei tehnologii care permite capturarea si vizionarea unui film la 48 de cadre pe secunda inseamna nu numai o fluiditate mult mai mare a miscarii personajelor, dar si o exactitate de doua ori mai mare.

 

 

Fiecare detaliu va putea fi integrat mult mai natural in ansamblul filmului, fiecare miscare accelerata va deveni mai fireasca si filmele de actiune vor prinde o “viata noua”. Jackson a fost avertizat ca cinefilii ar putea respinge noua tehnologie deoarece ochii nostri au fost obisnuiti prea multa vreme cu 24 de cadre pe secunda.

Pelicula The Hobbit: An Unexpected Journey, una dintre cele mai scumpe produse in ultimii ani reia povestea din romanul "The Hobbit" scris de J. R. R. Tolkien, lansat  in 1937, si este un prequel al trilogiei The Lord of the Rings, lansata in urma cu 10 ani.

 

 

Sursa foto: EW


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies