marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu ai fi crezut ca Brad Pitt poate ajunge atat de urat. Transformarea cu care si-a impresionat fanii

Celebra publicatie New York Times a reusit sa convinga cateva nume grele de la Hollywood sa intruchipeze personaje  malefice. Vedetele au intrat atat de bine in rol incat si-au impresionat fanii cu transformarile lor.

Nu ai fi crezut ca Brad Pitt poate ajunge atat de urat. Transformarea cu care si-a impresionat fanii

Printre staruri ca George Clooney, Rooney Mara, Kirsten Dunst, Ryan Gosling, s-a aflat si Brad Pitt, al carui filmulet a atras atentia cel mai mult. Look-ul sau complet schimbat fata de cel elegant pe care il afiseaza in mod normal aduce aminte de o combinatie bizara intre Cosmo Kramer, celebrul personaj din Seinfeld si Peter Lorre. Pitt a folosit ca sursa de inspiratie personajul din Eraserhead al lui David Lynch.


Nu ai voie sa le ratezi! 5 filme pe care sa le vezi in aceasta saptamana!


Probabil ca nu v-ati fi imaginat niciodata ca o sa ajungeti sa il vedeti pe actorul american intr-o astfel de ipostaza. Pitt si-a dat pe spate fanii si a oferit o interpretare de senzatie, plina de umor.  In aceasta saptamana intra in cinematografele din Romania cu cel mai recent film al sau Monyeball.


Pe lista actorilor care apar in filmuletele regizate intr-un stil vizual inedit de Alex Prager, unul din cei mai apreciati fotografi  si regizori de scurtmetraje din SUA apare si Gary Oldman, interpretand o papusa sinistra. George Clooney a ales sa il interpreteze pe William Bligh, celebrul amiral britanic. "L-am ales pe el pentru ca imi placea mult palaria lui" a spus glumind Clooney.

Ce bine seamana Shiloh cu Brad Pitt! Fotografia care demonstreaza ca e "fata lui tata"

Ryan Gosling, un actor pe val in acest an, a ales un personaj cu totul deosebit, Omul Invizibil. "Nu stiu daca Omul Invizil era un personaj rau sau bun, dar pur si simplu n-am incredere in el." a spus glumind Gosling.


Puteti gasi toate filmuletele aici.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies