marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, de la un salariu de 38 de $ la 30 de milioane de $. Cum arata unul din cei mai doriti actori acum 25 de ani

Brad Pitt a implinit 48 de ani pe 18 decembrie si se bucura  de incheierea unui an excelent. Chiar daca se apropie de 50 de ani, actorul american se mentine in forma si continua sa fie pe lista celor mai doriti barbati de la Hollywood.

Brad Pitt, de la un salariu de 38 de $ la 30 de milioane de $. Cum arata unul din cei mai doriti actori acum 25 de ani

Actori Relationati

Vezi aici cele mai celebre roluri ale lui Brad Pitt si cum s-a transformat de-a lungul anilor

 

2011 a insemnat un an foarte important pentru cariera lui Pitt. Dupa ce a cucerit Cannes-ul cu The Tree of Life, spre final de an, Brad Pitt i-a uimit pe toti cu rolul sau din Moneyball, care i-a adus deja o nominalizare la Globurile de Aur si sunt mari sanse sa se intample la fel si la Premiile Oscar.

Insa, pana la acest moment important din cariera sa, Pitt a muncit enorm de mult de la debutul sau, in 1987, cand a aparut mai mult in productii TV, dar si in seriale cunoscute ca Dallas sau 21 Jump Street.


Dupa 25 de ani de cariera, Brad Pitt a reusit sa se impuna la Hollywood ca fiind unul din cei mai talentati si carismatici actori, reusind sa joace la fel de bine si in succese de casa ca Troia, Mr. and Mrs. Smith, Ocean's Eleven, dar si in filme devenite cult pentru cinematografie ca Interviu cu un vampir, Sapte ani in Tibet, Legendele toamnei, Seven, Fight Club, Armata celor 12 maimute, Inglorious Basterds.

In 2011, Pitt i-a impresionat pe critici cu The Tree of Life, o dramadespre viata anilor '50,  relatia unui tata cu copiii sai si dorinta obsesiva de a-i vedea realizati in viata. La festivalul de la Cannes, pelicula lui Terence Mallick a obtinut Palme D'Or pentru cel mai bun film aflat in competitie.


Actorul nascut in Oklahoma a continuat anul cu un alt film special,  Moneyball de aceasta data in rolul unui manager de baseball, dornic sa isi aduca echipa pe brazda pentru a castiga sezonul, folosindu-se de teoriile statistice pe care i le ofera asistentul sau, tanarul Peter (Jonah Hill).

De la salariul sau banal de 38 de dolari, pe care i-a primit pentru Less Than Zero (1987), primul sau rol oficial, Pitt a reusit sa ajunga si la un salariu de 30 de milioane de dolari, primiti pentru Ocean's Eleven (2011). Acum, salariul sau mediu este de 10 milioane de dolari pe film, plasandu-se astfel in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood.


Brad Pitt se poate numi un barbat norocos si realizat: are o familie fericita si numeroasa alaturi de Angelina Jolie si cei 6 copiii ai cuplului, o cariera de invidiat formata din filme legendare, 2 nominalizari la Oscar, patru nominalizari la Globurile de Aur si sunt mari sanse sa continue sa adune numeroase premii si in 2012.

Sa ne reamintim cum a debutat primul actor care a fost numit de doua ori cel mai sexy barbat de pe planeta de revista People.


 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies