marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu am vrut sa fiu etichetat ca Superman pentru restul carierei". Ce actor a refuzat propunerile pentru trei dintre cele mai ravnite roluri din cinematografie

Desi majoritatea actorilor ar fi facut aproape orice pentru a obtine unul dintre cele mai ravnite trei roluri din istoria cinematografiei, Josh Hartnett a facut o dezvaluire care a surprins pe toata lumea.

Nu am vrut sa fiu etichetat ca Superman pentru restul carierei . Ce actor a refuzat propunerile pentru trei dintre cele mai ravnite roluri din cinematografie


Intr-un interviu acordat pentru site-ul details.com, actorul de 35 de ani a dezvaluit faptul ca nu a acceptat nici unul dintre rolurile lui Batman, Superman si Spider-Man, desi de-a lungul carierei i-au fost facute propuneri pentru toate trei.


"Am vorbit de Spider-Man, apoi a urmat Batman. Intr-un fel am stiut ca aceste roluri au potential sa ma defineasca si nu am vrut acest lucru. Nu am vrut sa fiu etichetat ca Superman pentru restul carierei. Aveam cam 22 de ani, dar am observat pericolul", a declarat actorul.

"Agentii pe care i-am avut atunci, au plecat destul de repede. Au fost numeroase discutii interne intre managerul meu si agenti, in incercarea de a ma invinovati. Am ajuns la punctul in care nu mai puteam lucra impreuna", a explicat Harnett.


Acesta a marturisit ca nici in prezent nu ar accepta cu usurinta un posibil rol in productiile celor de la Warner Bros. "Le-as spune 'Intai sa vorbim despre cum va fi facut, sa vedem daca putem ajunge la aceleasi idei'. Compromisul nu ma mai sperie", a spus vedeta.


Josh Hartnett a debutat in cinematografie cu filmul Halloween H20: 20 Years Later (1998), apoi a mai jucat in cateva productii pentru tineri pana in 2001 cand a aparut in Pearl Harbor. Au urmat rolurile din Black Hawk Down (2001) si 40 Days and 40 Nights (2002), apoi o serie de filme indie, pana in acest an cand a acceptat rolul principal din serialul Penny Dreadful, o productie Showtime despre monstrii din secolul 19.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies