marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu au nici 25 de ani si sunt cei mai bogati actori din Anglia! Vezi cine conduce in topul incasarilor din filme!

Daniel Radcliffe are o avere de 48 de milioane de lire sterline (54 milioane de euro) si se situeaza pe primul loc in topul pe 2010 al celor mai bogate tinere vedete din Marea Britanie realizat de The Sunday Times.

Nu au nici 25 de ani si sunt cei mai bogati actori din Anglia! Vezi cine conduce in topul incasarilor din filme!

Daniel Radcliffe, in varsta de 21 de ani, a strans o avere de 48 de milioane de lire sterline datorita rolului din franciza "Harry Potter", dar si celor din productii puse in scena pe Broadway (New York) si West End (Londra), potrivit The Sunday Times.


Succesul seriei cu vampiri "Amurg/ Twilight" i-a adus actorului Robert Pattinson, in varsta de 24 de ani , o avere totala de 32 de milioane de lire sterline (36,06 milioane de euro). Potrivit unor surse din piata, Pattinson ar fi semnat o intelegere potrivit careia ar primi 2,5% din incasarile urmatoarelor doua parti din franciza "Amurg".


Pe pozitia a treia in acest top s-a situat Keira Knightley , in varsta de 26 de ani, cu o avere de 30 de milioane de lire sterline (33,8 milioane de euro), obtinuta mai ales datorita rolurilor din seria "Piratii din Caraibe", dar si unor contracte cu Chanel.

Producatoarea si actrita Kiera Chaplin , nepota lui Charlie Chaplin, in varsta de 29 de ani, s-a situal pe locul al patrulea, cu o avere totala de 28 de milioane de lire sterline (31,55 milioane de euro).


Topul cinci al celor mai bogate vedete britanice cu varsta pana in 30 de ani este completat de Rupert Grint si Emma Watson, fiecare cu o avere de 24 de milioane de lire sterline (27,04 milioane de euro).


Pe langa rolul din franciza "Harry Potter", Watson a obtinut sume frumoase si din contracte cu Burberry si Chanel, in timp ce Grint si-a obtinut averea mai ales datorita rolului Ron Weasley din aceeasi franciza de succes.

In clasamentul tinerilor miliardari, actorul Daniel Radcliffe (21 de ani), starul filmelor din seria Harry Potter, se plaseaza pe locul cinci, iar Robert Pattinson (24 de ani), recunoscut pentru rolul din Twilight, ocupa pozitia a noua. Printilor William si Harry le-a revenit locul 12.


Lakshmi Mittal este pe primul loc in topul miliardarilor din Anglia cu o avere estimata la 17,5 miliarde de lire sterline (20 de miliarde euro), in clasament urmeaza omul de afaceri rus Aliser Usmanov (12,4 miliarde lire sterline - 14 miliarde euro) si Roman Abramovitch (10,3 miliarde lire sterline - 11 miliarde euro).


Regina Angliei se plaseaza pe locul 257, cu o avere de 300 de milioane de lire sterline, in crestere cu 3%.


Sursa: Mediafax

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies