marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Hogwarts in ruine, monstri care scuipa foc si batalii epice! Vezi cum va arata lupta finala a vrajitorilor din Harry Potter!

Cu 3 luni inainte de lansare, fanii celebrei serii Harry Potter sunt tinuti in priza cu imagini noi, spectaculoase de la filmul care va pune capat  povestii - Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2.

VIDEO Hogwarts in ruine, monstri care scuipa foc si batalii epice! Vezi cum va arata lupta finala a vrajitorilor din Harry Potter!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!


Hogwarts in ruine, monstri care scuipa foc si batalii epice asta pot vedea fanii in trailerul de 1 min si 58 de secunde care a fost facut public astazi.

 

Premiera Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 va avea loc in Trafalgar Square si va fi un eveniment unic in istoria cinematografiei britanice. Va fi cea mai mare premiera de film pe care a vazut-o Londra - anunta organizatorii.

 

 

Filmul are o distribuitie stelara: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Tom Felton, Ralph Fiennes, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, John Hurt, Jason Isaacs, Helen McCrory, Bill Nighy, Miranda Richardson  si Alan Rickman.


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ii gaseste pe Harry, Ron si Hermione urmarindu-l pe Cap De Mort pentru a-i da lovitura finala. Vom fi insa martorii unei intorsaturi de situatie. Planul ajunge la urechile cui nu trebuie, starnind astfel cea mai mare batalie de pana acum din istoria seriei.


Filmul se va lansa pe 15 iulie 2011 in SUA si pe 7 iulie in Marea Britanie.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies