marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Uma Thurman in Nymphomaniac: filmul erotic regizat de Lars Von Trier va avea 5 ore, secretele celui mai socant film din 2013

Nymphomaniac va fi cu siguranta cel mai socant film al anului.In ciuda ambitiei sale de a prezenta filmul la Cannes, regizorul danez  nu a reusit sa termine filmul la timp pentru aceasta ocazia insa va lansa prima parte a peliculei in data de 25 decembrie.

Primele imagini cu Uma Thurman in Nymphomaniac: filmul erotic regizat de Lars Von Trier va avea 5 ore, secretele celui mai socant film din 2013


Dupa 268 de pagini de scenariu, 11 saptamani de filmari si 100 de ore de material nefinisat, chiar ar fi fost imposibil pentru Lars von Trier sa termine de lucrat la timp pentru a-si prezenta capodopera la Festivalul de Film de la Cannes si se pare ca odata cu aceasta nereusita, producatorii au ales sa nu prezinte filmul la niciun festival, ci doar sa ii faca treptat reclama luna de luna pana la momentul lansarii.

 


Site-ul norvegian Montages a dezvaluit cateva detalii despre pelicula care cu siguranta au intrigat publicul aflat in asteptare; se pare ca filmul va fi divizat in 2 parti si va dura timp de 5 ore, fiecare diviziune avand o lungime de doua ore si jumatate...ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Lars von Trier se gandeste sa realizeze si o mini-serie televizata care sa continue povestea interesanta.” Regizorul a mai adaugat ca se gandeste sa faca doua variante ale filmului, una mai … diluata, pentru publicul larg si alta necenzurata. "Filmul acesta e unul explicit sexual, insa nu va asteptati sa va puteti masturba la el, caci nu va fi material bun pentru asta", a marturisit regizorul.

 

 


Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

 


Filmul care ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut rolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex. 

 

 

 


Charlotte Gainsbourg, pentru care Nymphomaniac e a treia colaborare cu regizorul danez, dupa Antichrist (2009) si Melancholia (2011), a  declarat: "Ma simt de parca l-as juca pe insusi Lars in acest rol, si asta e o mare onoare pentru mine. Personajul meu este incredibil de puternic. Nu cred ca au mai fost pana acum multe roluri ca acesta scrise pentru o femeie."

 


Filmul va fi lansat pe marine ecrane in data de 25 decembrie 2013 in Danemarca.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies