marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac: regizorul Lars von Trier a lansat prima imagine cu actorii noului sau film, Shia LaBeouf si Charlotte Gainsbourg apar in ipostaze controversate

Regizorul danez Lars von Trier n-a reusit sa intre in competitie la Cannes in acest an. Dupa comentariile naziste faucte in urma cu 2 ani, care i-au adus statutul de persona non grata si interdicite de 2 ani, Lars von Trier este asteptat din nou la Cannes. Regizorul isi promvoeaza noul film, Nymphomaniac si a lansat prima imagine oficiala cu distributia peliculei erotice.

Nymphomaniac: regizorul Lars von Trier a lansat prima imagine cu actorii noului sau film, Shia LaBeouf si Charlotte Gainsbourg apar in ipostaze controversate

Nymphomaniac va fi cu siguranta cel mai socant film al anului. Regizorul danez va lansa prima parte a filmului pe 25 noiembrie, dar pana atunci a oferit presei o prima imagine cu intreaga distributie. Imaginea pare un tablou erotic, toti actorii fiind in ispotaze provocatoare.
 

Shia LaBeouf apare fara tricou si cu o femeie pe jumatate goala, in timp ce vedeta filmului Charlotte Gainsborough sta pe un scaun, cu picioarele desfacute, iar Christian Slater sta in genunchi in fata ei. Imaginea nu este neobisnuita pentru danez, care si-a creat un stil propriu prin filmele sale socante. Si ca lucurrile sa fie si mai interesante, in fundal, in spate, apare chiar Lar von Trier cu o camera in mana, parand ca filmeaza ce se intampla in jurul lui.


Pentru ca n-a fost gata la timp ca sa intre in competitie, Nymphomaniac se va lansa prima data in Danemarca, iar producatorii vor organiza o premiera de gala chiar inainte de Craciun.

"Acest film are niste efecte vizuale care schimba cu totul modul in care ne imaginam astfel de povesti. Filmul se afla in post-productie, iar Lars lucreaza intens la partea a doua a peliculei. Plus, ce e mai potrivit de Craciun decat un astfel de film?" a glumit Peter Aalbæk Jensen, CEO-ul companiei Zentropa, care produce filmul.

 

 



Lars von Trier
promite sa socheze inca o data cu Nyphomaniac, povestea unei femei care isi povesteste experientele sexuale traite de-a lungul timpului. Primul poster este cuminte, insa plin de conotatii sexuale si cu textul: "forget about love". Dar fanii cineastului danez sunt curiosi sa vada trailerul si cat de indraznet va fi. Pana acum, cel mai socant film al danezului ramane Antichristul, care i-a facut pe fani sa lesine in salile de cinema. Protagonista filmului a fost tot Charlotte Gainsbourg, care are rol principal in Nymphomaniac.

Lars von Trier a devenit persona non grata acum doi ani la Cannes, dupa ce a facut comentarii rasiste si si-a exprimat simpatia fata de dictatorul Adolf Hitler, dar presedintele festivalului Thierry Freumax a explicat ca interdictia de a mai veni pe Croazeta a fost de un singur an, asa ca incepand de acest an Lars Von Trier.

 

 


Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.

Filmul care ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut riolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.


Charlotte Gainsbourg, pentru care Nymphomaniac e a treia colaborare cu regizorul danez, dupa Antichrist (2009) si Melancholia (2011), a  declarat: "Ma simt de parca l-as juca pe insusi Lars in acest rol, si asta e o mare onoare pentru mine. Personajul meu este incredibil de puternic. Nu cred ca au mai fost pana acum multe roluri ca acesta scrise pentru o femeie."

 

Lars von Trier a anuntat ca se gandeste sa faca doua variante ale filmului, una mai … diluata, pentru publicul larg si alta necenzurata. "Filmul acesta e unul explicit sexual, insa nu va asteptati sa va puteti masturba la el, caci nu va fi material bun pentru asta", a marturisit regizorul.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies