marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman a refuzat rolul din Nymphomaniac: de ce a renuntat actrita la drama erotica a lui Lars von Trier

Nicole Kidman nu va juca in drama erotica Nymphomaniac a lui Lars von Trier. Actrita a renuntat la rol din cauza filmarilor la o alta pelicula - Grace of Monaco.

Nicole Kidman a refuzat rolul din Nymphomaniac: de ce a renuntat actrita la drama erotica a lui Lars von Trier

 

Actrita de origine australiana a renuntat la filmul lui Lars von Trier pentru ca filmarile se suprapuneau cu cele de la Grace of Monaco, un film intens asteptat de fanii actritei, sustin cei de la cinemablend.com


Anul trecut, se zvonea ca actrita va aparea alaturi de Willem Dafoe, Stellan Skarsgard si Charlotte Gainsborough in Nymphomaniac. Cei de la IndieWire scriu ca actrita de 45 de ani nu va mai aparea deloc in film, desi avea un rol minor. Insa Willem Dafoe si Jean-Marc Barr au confirmat azi ca vor juca in Nymphomaniac.


Nicole Kidman a mai lucrat alaturi de Lars von Trier la Dogville, in 2003. Presa straina scrie insa, ca un alt motiv pentru care Kidman ar fi abandonat proiectul regizorului danez ar fi scenele explicite de sex.

 



Filmul a atras imediat atentia cinefililor
dupa ce regizorul a declarat ca pelicula va avea scene de sex reale. Insa e posibil ca acestea sa fie realizate de dublurile vedetelor, a marturisit Stellan Skarsgard. Shia LeBeouf si Stacy Martin sunt cei doi actori despre care s-a dezvaluit ca vor avea scene sexuale nesimulate. Shia LaBeouf a povestit intr-o emisiune televizata cum a fost ales de von Trier. "I-am trimis mai multe filmulete in care fac sex cu prietena mea si asa am obtinut rolul", a spus LaBeouf.

Personajul central al filmului Nymphomaniac va fi una dintre actritele preferate ale lui Von Trier, Charlotte Gainsbourg, care o va interpreta pe Joe, o nimfomana ce isi povesteste viata erotica. Filmul, ce urmeaza sa fie lansat in 2013, va avea doua parti, una „hardcore”, cu scene pornografice explicite, si una „softcore”, in care camera se va folosi de unghiuri diferite pentru a reda imagini nu foarte clare din corpurile actorilor.

In acest moment din distributie fac parte: Shia LeBeouf, Stellan Skarsgard, Uma Thurman,  Charlotte Gainsbourg, Jamie Bell, Christian Slater, Willem Dafoe. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinema in 2013.
 

 

In schimb, Nicole se ocupa in aceasta perioada de un proiect mult mai ambitios, Grace of Monaco, unde o va portretiza pe celebra Grace Kelly. Nicole Kidman promite sa fie stralucitoare in rolul Printesei Grace de Monaco.

Povestea lui Grace Kelly, muza lui Alfred Hitchock in filme ca "Dial M for Murder", "Rear Window" sau "To Catch of Thief", este readusa la viata pe marile de regizorul Olivier Dahan, cunoscut pentru filmul "La vie en rose".

Pelicula biografica "Grace of Monaco" se va lansa in 2014 si ii mai are in distributie pe Paz Vega in rolul Mariei Callas si Roger Ashton-Griffiths in rolul lui Alfred Hitchcock. Filmul va urmari viata Printesei devenita actrita si se anunta a fi un proiect la fel de ambitios ca The King's Speech, marele castigator la Oscar in 2011.


Galerie foto


Modifică setările cookies