marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O aventura brutala, intunecata si inspaimantatoare. Vezi aici 6 clipuri din Immortals 3D

Pana si zeii au nevoie de un erou. Devenit star peste noapte, britanicul Henry Cavill s-a antrenat peste 8 ore pe zi  pentru povestea epica 3D din Immortals - pelicula regizata de Tarsem Singh si care ii are in distributie pe Mickey Rourke, John Hurt, Freida Pinto si Kellan Lutz

O aventura brutala, intunecata si inspaimantatoare. Vezi aici 6 clipuri din Immortals 3D

CLICK AICI PENTRU A CASTIGA INVITATII LA IMMORTALS

Produs de Universal Pictures si Relativity Media si cu un buget de 75 de milioane de dolari - Immortals este un film hardcore action care readuce la viata miturile grecesti ale lui Tezeu si ale minotaurului intr-un stil vizual pe care regizorul Tarsem Singh il numeste "Caravaggio meets Fight Club"

Revista Empire a notat filmul cu 3 stele din 5 si a numit prestatia lui Henry Cavill una impresionanta iar filmul - o aventura ultra-violenta in istoria Greciei ce nu dezamageste. Britanicul de 28 de ani a dezvaluit ca s-a antrenat chiar si 8 ore pe zi pentru a juca rolul lui Tezeu si ca s-a ales cu vanatai si rani cat pentru o viata intreaga in timpul filmarilor. 

"In februarie ma antrenam chiar si 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. A fost o pregatire nebuna. Am lucrat foarte mult la miscarile de scena astfel incat  coreografia de lupta si cascadoriile sa nu fie atat de solicitante in momentul in care au inceput filmarile. Deci pregatirea fizica a fost extensiva si obositoare" a declarat Cavill pentru Access Hollywood.

"M-a atras foarte mult viziunea pe care Tarsem Singh a avut-o pentru acest film. Lumea pe care el a creat-o este una minunata, uluitoare si care iti taie respiratia. In acelasi timp este intunecata, brutala si inspaimantatoare. Este o adevarata sarbatoare pentru ochi si pompeaza foarte multa adrenalina" a mai dezvaluit acesta. Pelicula este produsa de oamenii din spatele filmelor “300” si “Shutter Island”
 
Lupta mitica dintre zei si titani a luat sfarsit de ani intregi, dar sangerosul rege Hyperion (Mickey Rourke) declara din nou razboi umanitatii.declara din nou razboi umanitatii. Impreuna cu armata lui de ucigasi herakliti devasteaza Grecia in cautarea unei arme demult pierdute: Arcul lui Epirus, despre care se spune ca a fost faurit de insusi Ares, Zeul Razboiului. Cu invincibilul arc, regele va putea sa elibereze titanii incarcerati in Tartar, sa detroneze zeii din Olimp si sa devina stapanul incontestabil al lumii.

Cu o eficienta nemiloasa, Hyperion si legiunea sa distrug totul in cale si pare ca nimic nu va impiedica succesul misiunii crudului rege. Legile antice interzic zeilor sa intervina in conflictul dintre oameni si titani, astfel ca nu pot decat sa asiste neputinciosi la propriul sfarsit. Dar Zeus (Luke Evans) are un plan: el il alege in secret pe Tezeu (Henry Cavilll), un simplu pietrar, care jura sa razbune moartea mamei sale, ucisa intr-unul dintre raidurile lui Hyperion. Tezeu aduna o mica banda de proscrisi si pleaca pentru a-si indeplini destinul, in incercarea disperata de a salva viitorul oamenilor si deopotriva al zeilor.


Filmul ajunge in cinematografe pe 11 noiembrie 2011.






 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies