marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O galaxie indepartata de care criticii s-au indragostit. Recenziile pentru Star Wars: The Force Awakens sunt incredibile

Noul film Star Wars: The Force Awakens este considerat cel mai mare eveniment cinematografic din istoria moderna. Asteptat cu sufletul la gura de intreaga planeta, fanii nu vor fi deloc dezamagiti pentru ca primele recenzii sunt extroardinare.

O galaxie indepartata de care criticii s-au indragostit. Recenziile pentru Star Wars: The Force Awakens sunt incredibile

Dupa premiera mondiala din Los Angeles, in presa straina deja au aparut primele recenzii si sunt extroardinar de bune. Criticii, la fel ca fanii, s-au intors cu bucurie si au redescoperit o pasiune veche de mai bine de trei decenii.

Astfel, The Force Awakens reuseste sa surprinsa spiritul filmelor de care atatia fani s-au indragostit, dar si o distributie cu fete noi, care se integreaza perfect alaturi de vechile staruri.

Iata ce spun primele recenzii despre Star Wars: The Force Awakens

The Guardian (5 stele din 5): "The Force Awakens mi-a retrezit dragostea pentru primul film din serie si a scos din mine fanul adevarat. Sunt putine filme la care am iesit cu durere de maxilar pentru ca am zambit intr-una asa cum am facut-o acum. Cand Han Solo si Chewie s-au intors acasa, nu am stiut daca sa aplaud sau sa plang de bucurie. Nu am mai avut acest sentiment de la 16 ani."

Radio Times: "In ciuda temerilor, am ajuns sa vedem cel mai bun film din serie, din 1983. Cine s-ar fi asteptat asta?"

Toronto Star: "Star Wars: The Force Awakens nu este doar cel mai frumos film al anului, este si cel mai bun film din 2015."

Washington Post: "The Force Awakens castiga acolo unde conteaza cel mai mult: creeaza o distributie noua si interesanta pentru generatiile viitoare, care vor descoperi o noua eroina incredibil de curajoasa".

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies