Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O noapte la muzeu 3: cand se lanseaza urmatorul film al lui Ben Stiller

Ben Stiller va juca in cel de-al treilea film din franciza "O noapte la muzeu", care va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 25 decembrie 2014.

O noapte la muzeu 3: cand se lanseaza urmatorul film al lui Ben Stiller

 

Informatia a fost confirmata de reprezentantii studiourilor Twentieth Century Fox. Filmul, intitulat "Night at the Museum 3", va prezenta noile aventuri prin care va trece personajul Larry Daley, paznicul muzeului interpretat de Ben Stiller, si va fi regizat de Shawn Levy.


Precedentele doua filme din aceasta franciza au generat impreuna incasari de peste 960 milioane de dolari.


Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numara cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", in care a jucat alaturi de Cameron Diaz, si franciza "Un socru de cosmar", in care il are ca "rival" pe Robert De Niro.Actorul a regizat si produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind "Submarine" (2010) si "Megamind" (2010), "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" (2008) si "Starky and Hutch" (2004).


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies