marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aventura lui Kristen Stewart surprinsa de fotografi: imaginile care o fac de rusine pe actrita idol a milioane de fani

Tabloidele internationale au publicat o serie de fotografii cu Kristen Stewart in compania regizorului Rupert Sanders, cel pentru care s-a despartit de partenerul ei din Twilight si din viata reala, Robert Pattinson.

Aventura lui Kristen Stewart surprinsa de fotografi: imaginile care o fac de rusine pe actrita idol a milioane de fani

La o saptamana de la izbucnirea scandalului care a dus la ruptura relatiei dintre actorii principali din Twilight, Kristen Stewart si Robert Pattinson , au aparut si imaginile care fac dovada infidelitatii actritei de 22 de ani.

Kristen si regizorul Rupert Sanders au fost fotografiati in timp ce se sarutau cu ocazia unei escapade intr-un parc din Los Angeles. Conform apropiatilor cei doi se intalneau in secret de cateva luni. CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!


FOTO: Gestul impresionant al Sandrei Izbasa! I-a daruit medalia de aur unui om genial! Faza zilei la Londra!

Gimnastul care a invins orice vis olimpic! O poza CUTREMURATOARE care te face sa plangi! FOTO

Saptamana trecuta, dupa izbucnirea scandalului actrita s-a simtit vinovata si a dat un comunicat public prin care isi cerea iertare de la Robert Pattinson dezvaluind ca relatia cu regizorul productiei „Snow White and the Huntsman” s-a rezumat la cateva „saruturi pasionale”. Si nici macar acestea nu ar fi avut loc in timpul filmarilor, ci in ultimele saptamani. “Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, pe Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau”, a declarat aceasta.

Rupert Sanders s-a impacat cu sotia, care i-a pus o conditie clara, sa nu mai lucreze niciodata cu Kristen Stewart. Robert Pattinson nu a fost insa la fel de ingaduitor ca nevasta lui Sanders: actorul s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu Kristen Stewart si i-a interzis acesteia sa ajunga la premiera filmului sau de peste doua saptamani - Cosmopolis Cei doi insa vor avea de promovat impreuna ultimul film din seria Twilight ce se lanseaza  in aceasta toamna - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies