marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O poveste de dragoste cu totul speciala. Cum arata eroii si copiii din "Vagabondul milionar" la 6 ani de la incheierea filmarilor

Au trecut 6 ani de cand cei 6 copii originari din India au devenit cunoscuti publicului larg, cu ajutorul filmului de Oscar, "Vagabondul Milionar".

O poveste de dragoste cu totul speciala. Cum arata eroii si copiii din Vagabondul milionar la 6 ani de la incheierea filmarilor

Adolescentii au stat de vorba cu reporterul publicatiei americane The Hollywood Reporter si i-au povestit acestuia cat de mult le-a schimbat viata experienta aceasta . Tanay Chheda, cel care a jucat rolul lui Jamal in adolescenta, are 17 ani si este elev la un liceu din Connecticut unde locuieste cu tatal si fratele sau. Acesta vrea ca pe viitor sa devina psiholog, afirmand ca nu isi poate planifica o cariera in actorie, rolul din "Vagabondul milionar" fiind o exceptie norocoasa.
 

Ashutosh Gajiwala cel care a dat viata personajului Salim Malik invata la unul dintre cele mai prestigioase colegii din Mumbai, unde studiaza jurnalismul si spera sa reuseasca sa isi ia diploma si in drept.Cei mai tineri actori din echipa filmului, Azharuddin Mohammed Ismail si Rubina Ali, au vorbit despre sansa de a lucra intr-o productie de o asemenea anvergura, despre care cei doi spun ca le-a schimbat viata.Azharuddin a declarat ca inainte de film traia exact ca un vagabond. Acum merge la o scoala buna si locuieste intr-un apartament decent. Cei doi copii sunt beneficiarii unui fond creat special pentru a le asigura o viata decenta alaturi de familile lor, anunta site-ul Toofab.

 

 

Freida Pinto a ajuns si ea pe lista marilor vedete de la Hollywood, dupa acest film. Actrita si-a adus aminte de filmul care a facut-o celebra la nivel mondial, Slumdog Millionaire. "Acest film mi-a schimbat viata. Industria filmului este pentru cei luptatori si cei care nu renunta. Este extrem de important sa crezi in tine. Cand toata lumea ma respingea, unul dintre cei mai mari regizori din lume a crezut in mine" a spus Freida despre colaborarea sa cu Danny Boyle, regizorul filmului Slumdog Millionaire.

 


Inainte de a juca in Vagabondul milionar, Freida a fost timp de 2 ani de zile model in India si a fost gazda unui show de travel, pana in 2008, cand cariera sa a explodat, odata cu lansarea filmului regizat de Danny Boyle. Ea si Dev Patel, eroul filmului, au devenit doi dintre cei mai populari actori ai momentului, filmul a castigat 8 premii Oscar, iar Freida a fost nominalizata la cea mai buna actrita in rol secundar la premiile BAFTA. Freida Pinto si Dev Patel s-au indragosti pe platourile de filmare de la Slumdog Millionaire, iar acum locuiesc impreuna in Los Angeles.

 

 

 

 

Dev Patel si-a continuat cu succes cariera. Protagonistul filmului Slumdog Millionaire a jucat in serialul The Newsroom, in filmul apreciat The Best Exotic Marigold Hotel si are in pregatire proiecte interesante ca Chappi, Child 44 sau The Man Who Knew Infinity.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies