marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 25 de filme din istorie premiate cu Oscar pentru Best Picture: de la Casablanca la Lord of The Rings

86 de filme au obtinut pana acum premiul Oscar pentru cel mai bun film. In acest an, vom afla si care este al 87-lea film din istorie recompensat cu statueta de Aur. Gala din  2015 va avea loc pe 22 februarie 2015, insa pana atunci, sa ne amintim de productiile care au scris istorie pana acum.

Cele mai bune 25 de filme din istorie premiate cu Oscar pentru Best Picture: de la Casablanca la Lord of The Rings


GALERIE FOTO Click aici sa vezi cele mai bune 25 de filme din istorie premiate cu Oscar


Premiile Oscar sunt considerate cele mai importante in industria de film. In cei 86 de ani de la prima editie, au castigat aproape toate genurile de film, productii care au ramas in istorie, dar si cateva controversate.
 

 

Revista Entertainment Weekly a ales din cele 85 premiate pana acum cele mai bune 25 de filme detinatoare de Oscar. Din top nu puteau lipsi capodopere ca Gone with The Wind/Pe airipile vantului, Casablanca, The Godfather/Nasul, dar si pelcule mai recente ca Lord of The Rings: Return of The King.
 

 

 

Anul trecut, marele castigatori a fost drama "12 Years a Slave", cu Chiwetel Ejiofor si Michael Fassbender. Filmul a impresionat pana la lacrimi si este considerat un reper pentru astfel de filme si care ne arata atrocitatile unei epoci plina de sange, prejudecati si discriminare rasiala, care si-a pus puternic amprenta pe istoria Americii.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies