marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O poveste de Oscar pe care Emma Watson si Milles Teller au ratat-o. De ce sunt furiosi ca au pierdut rolurile din "La La Land", film cu 14 nominalizari la Oscar

Musicalul romantic "La La Land" a primit 14 nominalizari la premiile Oscar, performanta la care au ajuns in istoria filmului doar doua productii - "Titanic" (1997) si "All About Eve" (1950).
O poveste de Oscar pe care Emma Watson si Milles Teller au ratat-o. De ce sunt furiosi ca au pierdut rolurile din La La Land , film cu 14 nominalizari la Oscar

Iar actorii principal din film, Ryan Gosling si Emma Stone, au fost nominalizati pentru cele mai bune roluri principale masculin si feminin. In aceste conditii este firesc ca Emma Watson si Miles Teller sa fie destul de frustrati, mai ales ca ei au fost primele alegeri pentru rolurile principale din La La Land.


Deja La La Land a fost marele castigator la Globurile de Aur, iar acum tocmai a obtinut si premiul pentru cel mai bun film, in cadrul Premiilor sindicatului producatorilor din America. Si de toata gloria se bucura Emma Stone si Ryan Gosling, actorii din rolurile principale.

Citeste mai multe pe www.perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies