marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O româncă a făcut furori pe covorul roșu de la BAFTA

Și la aceste premii internaționale, ne-am bucurat să vedem printre invitații de onoare și un nume românesc.

O româncă a făcut furori pe covorul roșu de la BAFTA
Suntem în plin sezon al galelor de premiere în lumea filmului, iar actrițele sunt cele care aduc nota de glam pe covorul roșu. Și, dacă la Premiile Emmy ne-am bucurat pentru reușita make-up artistului Bianca Boeroiu, iată că și la BAFTA am fost reprezentați cu onoare de o altă româncă.
 
E vorba despre Andreea Cristea, singura româncă prezentă la evenimentul din Londra, care a avut loc duminică seară.
 
Stabilită la Londra de mai multă vreme, Andreea Cristea, influencer de succes, a reușit să intre pe lista scurtă de invitați de onoare, la un eveniment la care a participat și Prințul William, în calitatea sa de Președintele Academiei Britanice de Film și Arte de Televiziune.
 
Românca noastră nu doar că a reușit să intre în vorbă cu celebritățile, ci a fost și o revelație pe red carpet, ea făcând impresie cu ținuta sa dramatică, compusă dintr-o bustieră, o fustă amplă și o pelerină neagră cu paiete și broderii sub forma unor insecte uriașe strălucitoare, realizată de Raul Mishra, un creator de modă indian. Cei prezenți nici nu știau ce să-i admire mai întâi, ținuta sclipitoare sau setul de bijuterii prețioase, Andreea Cristea reușind să compună un look de regină dark.


 
Potrivit cotidianului „Libertatea”, aceasta nu e prima ei prezență la acest eveniment: Acum, fiind a treia oară la BAFTA, m-am simțit bine, am avut oportunitatea să fiu relaxată. În primele dăți a fost ceva nou și eram mai stresată, acum m-am relaxat, m-am bucurat de covorul roșu. Am dat interviuri, am trecut peste tracul meu de a da interviuri, pentru că uneori refuzam lucrul acesta, am făcut poze, am vorbit cu una dintre actrițele mele preferate, văzusem filmul la Cannes. A fost o seară frumoasă și a început mai devreme decât de obicei, am avut mai mult timp la after party”, a spus ea, potrivit sursei citate.

 

 

Întrebată dacă a vorbit cu vedetele de la Hollywood, ea a declarat: „Cu toții suntem la același bar. Avem acces la aceleași băi, poți vorbi cu ele(n.r. – cu celebritățile). Toate sunt amabile și vor să vorbească. Nu cred că cineva nu a vrut să discute cu mine sau cu prietenii cu care eram, nu am avut niciodată vreo problemă. Persoanele cu care m-am dus eu să vorbesc au fost foarte drăguțe. Trebuie să le zâmbești bodyguarzilor ca să ajungi să vorbești cu ele, acesta e trucul, să nu sari direct pe vedetă, atenționezi că vei veni și totul e în regulă”, a mai spus Andreea Cristea.


FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies