marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Munn: vedeta serialului Newsroom suparata ca este considerata doar o femeie seducatoare

Actrita Olivia Munn isi doreste sa arate ca nu este doar o femeie seducatoare si care nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume.

Olivia Munn: vedeta serialului Newsroom suparata ca este considerata doar o femeie seducatoare


Actrita de 32 de ani a dezvaluit pentru revista Vanity Fair cat de incantata este de numeroasele ei proiecte din acest an si ca inca se simte suparata pentru modul in care o vede o parte a presei americane.


In vara, Olivia Munn, cunoscuta ca fotomodel in industria modei din Japonia unde a locuit o perioada, dar si pentru rolurile din serialul Beyond Break si show-ul The Daily Show  era inca suparata dupa ce site-ul de femei Jezebel a scris ca a primit rolul din The Daily Show pentru ca are un corp seducator, o gura bogata si arata ca un sex simbol.


Vedeta care a promovat marci ca Nike, Pepsi, Neutrogena, s-a remarcat in acest an cu rolul din comedia lui Soderberghg, Magic Mike si cu cel al unei prezentatoare de stiri financiare in serialul Newsroom creat de Aaron Sorkin. Vedeta cu origini chineze din partea mamei si germane si irlandeze din partea tatalui s-a declarat recunoscatoare sa lucreze alaturi de oameni ca Aaron Sorkin, Steven Soderbergh si Jon Stewart.
 


"Cand lucrezi cu acesti oameni nu conteaza ce faci, comedie sau drama, iti rupi spatele muncind pentru a nu le strica munca lor si nu uiti niciodata cat de norocoasa esti" a povestit actrita in Vanity Fair.


Anul trecut numele actritei a fost implicat intr-un scandal urias. Presa americana si organizatorii Premiilor Oscar au ramas socati  dupa ce producatorul Brett Ratner a facut comentarii vulgare si scandaloase despre despre viata sa sexuala si Olivia Munn, fosta lui iubita. "Am spus ca i-am tras-o de 3 ori. Dar am mintit. Problema este ca am facut-o sa para o tarfa" a sunat unul dintre comentariile sale despre Olivia Munn in cadrul unei emisiuni televizate. Acesta a fost fortat sa-si dea demisia din postura de organizator al Oscarurilor alaturi de Eddie Murphy ce trebuia sa fie prezentator.


 


Olivia a lasat scandalul in spate si se pregateste de productia unui nou sezon din serialul Newsroom unde ii are colegi pe Jeff Daniels, Emily Mortimer si John Gallagher Jr. In 2010, actrita a avut un scurt rol in Iron Man 2  si a fost laudata intens de Robert Downey Jr. pentru calitatile sale de improvizare. Desi face actorie de mai putin de 7 ani actrita crede ca si-a gasit vocatia. In 2005, s-a angajat ca reporter fiind licentiata in jurnalism la Universitatea din Oklahoma:  "Am incercat sa fiu ceva ce nu sunt si asta m-a facut sa nu ma simt confortabil in direct la TV." Olivia se simte mai bine ca actrita in rol de reporter.

 

"Actorii de comedie sunt destepti, stralucitori. E o munca dificila sa poti sa starnesti rasul. Nu e usor. Daca ai aceasta abilitate atunci esti empatic. Poti simti viata. Asta consider eu ca este chiar o calitate deosebita" spune actrita. Olivia a avut relatii cu Chris Pine si  Matthew Morrison iar acum este iubita actorului Joel Kinnaman, noul interpret al lui RoboCop.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies