marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde, alaturi de Eva Mendes si Meg Ryan, intr-un documentar emotionant despre cum sunt persecutate femeile defavorizate in lume

Olivia Wilde a aratat ca este intruchiparea perfectiunii la Saptamana Modei de la New York. Actrita va aduce pe micile ecrane din SUA un documentar impresionant cu care vrea sa atraga atentia despre un subiect delicat: persecutiile la care sunt supuse femeile la nivel global.

Olivia Wilde, alaturi de Eva Mendes si Meg Ryan, intr-un documentar emotionant despre cum sunt persecutate femeile defavorizate in lume

Galerie foto: 25 de imagini din cariera Oliviei Wilde!

 

Actrita de 28 de ani a stralucit intr-o rochie portocalie in stilul anilor '50, ce i-a pus in evidenta talia de invidiat. Peste 2 saptamani vedeta va aduce o serie de documentare inedite, alaturi de nume ca Eva Mendes sau Meg Ryan.

 

In luna octomnbrie, Olivia Wilde se pregateste sa ia parte la un eveniment cu care spera sa atraga atentia la nivel global, asupra persecutiilor prin care trec femeile in lume. "Turning Oppression into Opportunity for Women Worldwide" este o mini serie de documentare realizate de "Show of Force LLC and Fugitive Films",impreuna cu Independent Television Service (ITVS) in care Olivia Wilde, Eva Mendes, Meg Ryan, Gabrielle Union, Diane Lane si America Ferrera scoat la lumina adevarul socant despre discriminarile la care sunt supuse femeile. Seria este considerata un eveniment media de amploare, putand fi vizionata si online, pe diferite platforme de socializare sau site-uri. Documentarele au la baza cartea "Half the Sky: Turning Oppression into Opportunity for Women Worldwide", scrisa de Nicholas Kristof si Sheryl WuDunn.

 

 

 

 

Documentarele sunt filmate in 10 tari, din Asia pana in Africa si expun atrocitatile la care sunt supuse femeile la nivel mondial: prostitutie, discriminare, trafic de carne vie si violenta. Seria de documentare prezentata de George Clooney, include interviuri si investigatii la fata locului asupra traumelor prin care trec femeile defavorizate din diferite colturi ale lumii.
 

 

"La fel cum sclavia si totalitarismul au marcat puternic vietile in secolul XIX si  XX, persecutiile prin care trec femeile si fetele in ziua de astazi reprezinta provocarea morala a timpurilor noastre" a spus Sheryl WuDunn castigatoare a premiului Pulitzer si co-autoarea best-sellerului "Half the Sky".  Pentru acest eveniment, unele dintre cele mai celebre actrite de la Hollywood au mers in locuri inedite din lume. Eva Mendes a investigat alaturi de cei doi autori problemele violentei din Sierra Leone, Meg Ryan a scos la lumina traficul de carne vie din Cambodgia, in timp ce Olivia Wilde a explorat modul in care femeile din Kenya reusesc prin spiritul antreprenorial sa schimbe vietile celor din comunitatea in care traiesc.

 

 

Mini seria va fi transmisa in SUA pe 1 si 2 octombrie, pe reteaua de canale publice americane.

 

 

Olivia Wilde a devenit una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood dupa ce a jucat in celebrul serial House M.D. in rolul lui Thirteen, alaturi de Hugh Laurie. Ultimii 3 ani din cariera ei au propulsat-o in randul celor mai cautate actrite, iar acum are in agenda nu mai putin de 10 filme pentru urmatorii doi ani. Dupa thrillerul The Nex Three Days si TRON:Legacy, Wilde a pus mana pe rolul feminin principal din Cowboys and Aliens,in care a jucat alaturi de doi dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood, Daniel Craig si Harrison Ford. Anul trecut, a aparut si in SF-ul "In Time", cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried.


Olivia Wilde este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume si apreciata pentru stilul elegant si impecabil cu care cucereste de fiecare data la aparitiile de pe covorul rosu.


Olivia Wilde a terminat recent filmarile la drama "Rush", in care joaca alaturi de Chris Hemsworth si la comedia "Butter", in care apare alaturi de Hugh Jackman si Jennifer Garner. Tot in 2012 va aparea si in thrillerul "Deadfall".


 


 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies