marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde, goala complet in noul serial "Vinyl", produs de Martin Scorsese. Actrita a dezvaluit motivul pentru care a pierdut rolul din The Wolf of Wall Street

Olivia Wilde le-a oferit fanilor sai o scena de neuitat in noul serial "Vinyl". Actrita de 32 de ani a aparut complet goala intr-o scena din cel mai recent episod.

Olivia Wilde, goala complet in noul serial Vinyl , produs de Martin Scorsese. Actrita a dezvaluit motivul pentru care a pierdut rolul din The Wolf of Wall Street

In serialul "Vinyl", despre viata artistica si din industria muzicala a anilor '70, Olivia Wilde joaca rolul unei fane groupie a lui Andy Warhol si model. In serial, ea este casatorita cu Richie Finestra, interpretat de Bobby Cannavale.


Wilde nu s-a ferit de scene nud inca din primul episod. "Serialul exprima atmosfera nebuna din acei ani. Ei joc rolul unei femei casatorite, dar plictisita de viata casnica. Asa ca incerc sa incerc sa imi condimentez putin viata si devin una dintre femeile din cercul lui Andy Warhol. Sincer, in acea scena am purtat niste bikini cu blanita in fata. Umblam pe platou si le aratam colegilor ce chestie bizara port" a povestit Olivia Wilde pentru Daily Mail.
 


In urma cu cateva zile, actrita a dezvaluit si motivul pentru care a pierdut rolul feminin principal din The Wolf of Wall Street.  Producatorii au considerat ca este "prea batrana" pentru rolul pe care l-a interpretat pana la urma, Margot Robbie. Insa, actrita a declarat ca nu se supara, intrucat asta a dus la obtinerea rolului pe care il visa, cel din Vinyl.

 

In emisiunea lui HowardS Stern, intrebata daca a fost refuzata intr-un rol pentru ca este prea frumoasa, aceasta a raspuns "nu, nu cred". Insa varsta i-a pus o piedica in cariera. "Cel mai amuzant lucru pe care l-am auzit atunci cand am pierdut un rol a fost ca sunt prea sofisticata. Si mi s-a parut dragut, sa te creada cineva asa, chiar daca nu am primit rolul.  Apoi, am aflat ca de fapt, sunt prea batrana si asta era  adevaratul motiv pentru care am pierdut rolul din The Wolf of Wall Street", a spus actrita pentru Variety.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies