marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling se opreste din facut filme: "Vreau sa iau o pauza". Care sunt ultimele proiecte ale actorului

Ryan Gosling a decis sa ia o pauza in cariera, spre dezamagirea milioanelor de fane din lumea intreaga. Actorul de 32 de ani le-a dezvaluit celor de la Huffington Post ca nu mai are perspectiva si ca vrea sa ia o pauza.

Ryan Gosling se opreste din facut filme: Vreau sa iau o pauza . Care sunt ultimele proiecte ale actorului

 

Ryan Gosling a declarat ca se simte mult prea expus si suprasolicitat. In aceasta primavara, actorul isi lanseaza in SUA si Europa doua filme intens asteptate, The Place Beyond The Pines, in care va juca alaturi de iubita lui, Eva Mendes si Bradley Cooper, dar si Only God Forgives, a doua colaborare cu regizorul Nicholas Winding Refn, dupa Drive (2011).

"Am facut destul de multe proiecte in ultimii 2 ani. Simt ca imi pierd pespectiva legat de ceea ce fac. Cred ca e bine pentru mine sa iau o pauza si sa revin dupa ce inteleg ce fac si de ce o fac. Cred ca prin aceasta pauza o sa am ocazia sa invat mai multe. Am nevoie de o pauza si cred ca si fanii simt nevoia" a spus actorul canadian pentru Huffington Post.

 


 

Insa, fanii actorulului se pot bucura de urmatoarele lui doua filme, cu el in rol principal. "Exista o presiune mare pentru mine sa joc rolul principal. Nu ma simt cel mai confortabil in aceasta postura" a mai dezvaluit actorul.


The Place Beyond the Pines ii reuneste pe regizorul si scenaristul Derek Cianfrance cu Ryan Gosling, cei doi lucrand impreuna la drama "Blue Valentine" in 2010. Blond, tatuat si rebel Ryan Gosling se intoarce pe marile ecrane cu un rol asemanator cu cel din Drive, 2011. Drama spune povestea unui cascador pe motocicleta Luke (Ryan Gosling) care ajunge sa comita o infractiune pentru a-si intretine familia si se va confrunta cu un politist ajuns politician (Bradley Cooper).

 


Sccris si regizat de Nicolas Winding Refn, Only God Forgives este produs de compania franceza Gaumont, cea care s-a aflat si in spatele lui Intouchables, mega-succesul european din 2012. Alaturi de Ryan Gosling, in film mai joaca Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit si Vithaya Pansringarm.


Filmul aduce povestea lui Julian (Ryan Gosling), un englez care traieste in Bangkok, unde este o figura respectata in cadrul lumii criminale din oras. Impreuna cu fratele sau, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box thailandez, care nu este altceva decat un paravan pentru contrabanda de droguri. Cand Billy este ucis, mama celor doi frati, Jenna (Kristin Scott Thomas), soseste din Londra pentru a aduce acasa trupul fiului sau.Jenna insasi este in fruntea unei puternice organizatii criminale si este obisnuita sa obtina de fiecare data ce-si doreste. Prin urmare, decide sa razbune moartea lui Billy, declansand astfel un razboi sangeros.

 

Ryan Gosling a devenit cunoscut cu rolul principal din comedia romantica "The Notebook" (2004), foarte apreciata de publicul feminin, insa spune ca nu vrea sa isi continue cariera cu roluri din acest registru: "Am fost norocos ca am jucat in cateva filme romantice, care iti creeaza un fel de aura de barbat romantic. Nu cred insa ca acesta este destinul meu de actor si nu voi continua sa joc in astfel de roluri. Imi plac considerabil mai mult povestile romantice complicate si tensionate, ca aceea din «Blue Valentine», sau personajele ciudate, precum acela pe care l-am jucat in «Drive». Sunt insa deschis la orice fel de rol, atat timp cat gasesc ceva inteligenta sau frumusete in scenariu si mai ales daca regizorul are o viziune proprie asupra lumii intregi".

 

Actorul are o nominalizare la Oscar pentru interpretarea din Half Nelson din 2006. In 2011 a impresionat fanii cu 3 roluri diferite in thrillerul violent Drive, comedia romantica Crazy, Stupid, Love. dar si in thrillerul politic The Ides of March.

 



The Place Beyond Pines
se va lansa in SUA pe 29 martie, iar Only God Forgives inca nu are data confirmata, insa urmeaza sa fie lansat in urmatoarele luni.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies