marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom dezvaluie ca Pirates of The Carribean 5 va fi un reboot al seriei: 5 actrite se lupta pentru rolul central feminin

Orlando Bloom face noi dezvaluiri despre al cincilea film din seria Piratii din Caraibe, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Actorul se afla in negocieri pentru a reveni in franciza pe care a parasit-o in 2007, cand a jucat ultima data in rolul lui Will Turner, in Pirates of the Carribean: At World's End.

Orlando Bloom dezvaluie ca Pirates of The Carribean 5 va fi un reboot al seriei: 5 actrite se lupta pentru rolul central feminin

Orlando Bloom este tot mai aproape de a reveni in unul dintre cele mai celebre roluri din cariera sa, al lui Will Turner din franciza Piratii din Caraibe. El a renuntat dupa primele trei filme, insa e gata sa revina in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

 

Actorul de 37 de ani a declarat ca urmatorul film din serie ar putea fi un reboot, care sa duca intr-o noua directie franciza lansata in 2003. "Nu pot sa spun sigur 100% ca ma intorc, insa in aceste momente ma aflu in negocieri. Ei vor sa reinventeze intreaga serie si vor sa dezvolte un nou story, care sa implice relatia dintre mine si fiul meu. Doar ca eu sunt Davy Jones acum si sunt pe fundul oceanului. Ar putea fi interesant pentru ca nu as arata deloc ca mine" a spus Bloom pentru comingsoon.net

 

Daca ajunge la intelegere cu producatorii, Orlando Bloom ar urma sa joace alaturi de nou venitul in distributie Brenton Thwaites si legendarul Johnny Depp, care isi reia rolul capitanului Jack Sparrow. Geoffrey Rush il va juca din nou pe Capitanul Barbossa. Javier Bardem va fi eroul negativ al filmului - Capitanul Brand. Inca nu sunt cunoscute detaliile filmului, dar primul zvon aparut in presa sustine ca Brand (Javier Bardem)  il va haitui sa se razbune pe Jack Sparrow.

 

Intre timp, publicatia Variety noteaza ca cinci actrite s-ar lupta pentru rolul feminin central: Lucy Boynton ("Miss Potter"), Alexandra Dowling ("Hammer of the Gods"), Kaya Scodelario ("The Maze Runner"), Jenna Thiam ("Vie sauvage") and Gabriella Wilde ("Carrie").

 

 

 

 

 

Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales va marca revenirea lui Johnny Depp in rolul celebrului pirat Jack Sparrow. Insa, fanii mai au de asteptat doi ani pana cand isi vor vedea eroul preferat. Noua data oficiala este 7 iulie 2017.  In urma cu cateva luni, producatorul Jerry Bruckheimer a declarat ca filmul a fost amanat - intial pentru 2016 - si a explicat si cateva dintre problemele cu care se confrunta.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies