marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2014: ce cadouri vor primi cei care pierd in noapte de aur a Hollywood-ului

Artistii nominalizati la premiile Oscar 2014 la categoriile de interpretare si regie, care nu vor castiga pretioasa statueta, vor primi sacose cu cadouri de consolare in valoare de peste 55.000 de dolari.

Oscar 2014: ce cadouri vor primi cei care pierd in noapte de aur a Hollywood-ului

Starurile de la Hollywood vor participa in numar mare la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, pe 2 martie, iar nominalizatii din categoriile "cel mai bun actor", "cea mai buna actrita", "cel mai bun actor in rol secundar", "cea mai buna actrita in rol secundar" si "cel mai bun regizor" vor pleca acasa cu cadouri de consolare - Distinctive Assets' Everybody Wins - daca nu vor castiga prestigiosul trofeu, informeaza contactmusic.com.


Potrivit site-ului revistei Variety, cadourile de consolare din acest an vor include cutii cu ciocolata cu arome de vin produse de Chocolatines, pachete de vacante in Canada, Mexic si Japonia, ceasuri elvetiene Slow Watches, bratari create de casa Jan Lewis Designs, alaturi de cutii de ceaiuri si tratamente SPA.

 

 


Vedetele care vor primi aceste pachete cu cadouri vor avea, totodata, oportunitatea de a dona cate 10.000 de portii de Halo (mancare pentru animale, n.r.) oricarui adapost pentru animale.


"American Hustle" si "Gravity" conduc in topul productiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizari - cate 10 - la premiile Oscar 2014 si vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", in timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit noua nominalizari.

 

 

La sfarsitul lunii noiembrie 2013, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorilor Angelina Jolie, Angela Lansbury si Steve Martin si creatorului de costume Piero Tosi, pentru contributia adusa artei cinematografice.

 

Cea de-a 86-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.


Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies