marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar: 55 de momente memorabile si socante din istoria premiilor. Sarutul pasional intre Adrien Brody si Halle Berry, discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow si aparitia cu care Angelina a facut furori

Cele 86 de editii ale premiilor Oscar au oferit spectatorilor zeci de momente surprinzatoare: discursuri neobisnuite, glume geniale, gafe, scandaluri, momente penibile, dar si castigatori la care nimeni nu s-ar fi asteptat. In asteptarea celei de-a 87-a editii, de pe 22 februarie, www.procinema.ro va prezinta 52 de momente care au ramas in istoria Oscarurilor.

Oscar: 55 de momente memorabile si socante din istoria premiilor. Sarutul pasional intre Adrien Brody si Halle Berry, discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow si aparitia cu care Angelina a facut furori

Galerie foto: 55 de momente care au ramas in istoria Oscarurilor!


Discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow la primirea trofeului, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei, sanii lui Jennifer Lopez sau un exhibitionist aparut pe scena se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor.


Insa cea mai importanta  noapte de la Hollywood cum a fost numita seara in care se acorda prestigioasele statuete a oferit si momente care au ramas in istorie prin frumusetea lor: in 2002 cand si-a auzit numele Adrien Brody, castigator pentru rolul din Pianistul, a urcat in fuga treptele si, ajuns pe scena, a sarutat-o apasat pe buze, in cel mai clasic stil hollywoodian pe Halle Berry care i-a inmanat premiul.


Roberto Benigni a fost insa mult mai amuzant la gala din 1999. Dupa ce a aflat ca a castigat premiul pentru rolul principal masculin din "La Vita e Bella", italianul s-a indreptat spre scena sarind de pe un scaun pe altul.  Anul trecut Jennifer Lopez a creat frenezie: rochia ei extrem de decoltata s-a miscat mai mult decat ar fi trebuit, dezvelindu-i prea mult un san. Al cui rand va fi anul acesta? Intra in galerie foto pentru a vedea momentele care au ramas in istoria Oscarurilor.


 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies