marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Out of the Furnace: Woody Harrelson impresioneaza cu scenele de bataie

Noul thriller al filmului Out of the Furnace a fost lansat de Relativity Media si ii are in prim-plan pe Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Sam Shepard si Zoe Saldana.

Trailer pentru Out of the Furnace: Woody Harrelson impresioneaza cu scenele de bataie

Noul clip prezinta momente dramatice din film, punandu-se accent pe secventele de lupte pe care Woody Harrelson le interpreteaza cu o naturalete incredibila. Nici Christian Bale nu se lasa mai prejos, acesta fiind primul lor al actorului dupa trilogia The Dark Knight.
 

Acesta este al doilea film scris si regizat de Scott Cooper dupa "Crazy Heart" premiat cu 2 Oscaruri in 2010. Cu o actiune plasata in Indiana, in 1968 Out of the Furnace este povestea unui fost detinut care vrea sa se razbune pe cel responsabil de moartea fratelui sau mai mic.




Russell Baze (Christian Bale) nu isi doreste decat sa se aseze la casa lui impreuna cu femeia pe care o iubeste - Lena (Zoe Saldana) si sa nu mai intre in conflict cu legea, dar planurile ii sunt date peste cap dupa ce afla ca fratele sau Rodney a fost asasinat cu sange rece din cauza legaturilor sale cu lumea interlopa, spiritul vindicativ intunecandu-i mintile si determinandu-l sa-si asume riscul de a ajunge din nou in spatele gratiilor sub acuzatia de crima. Astfel, el porneste pe urmele lui Woody Harrelson, pe care-l considera responsabil de moartea sa si vrea cu orice pret sa razbune moartea fratelui sau.

Filmul este regizat de Scott Cooper si va aparea in cinematografe intr-o editie limitata pe 27 noiembrie, urmand ca pe 6 decembrie sa fie lansat la nivel global.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies