marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Out of The Furnace: Woody Harrelson impresioneaza in rolul unui bataus periculos, Christian Bale are sanse la Oscar cu primul sau rol dupa trilogia Batman

Out of The Furnace se anunta a fi un thriller intens, dar si un film cu sanse mari pentru a intra in cursa la Oscar. Iar cel de-al doilea trailer al productiei nu face decat sa intareasca aceasta idee.

Trailer nou pentru Out of The Furnace: Woody Harrelson impresioneaza in rolul unui bataus periculos, Christian Bale are sanse la Oscar cu primul sau rol dupa trilogia Batman


Cel mai nou trailer al filmului pune accent pe personajul lui Woody Harrelson, care promite sa aiba o forta amenintatoare in film, interpretarea lui fiind una impresionanta. Clipul se concentreaza pe povestea care are o tematica puternica indreptata asupra viziunii despre familie din prisma clasei muncitoare din SUA. In trailer, fanii au ocazia sa-l vada si pe Christian Bale, in primul sau rol dupa trilogia The Dark Knight.


Cu 6 actori nominalizati sau premiati cu Oscar si cu un regizor apreciat la Hollywood, Scott Cooper ("Crazy Heart"), Out of The Furnace ar putea fi unul dintre candidatii pentru Oscaruri.

 


Acesta este al doilea film scris si regizat de Scott Cooper dupa "Crazy Heart" premiat cu 2 Oscaruri in 2010. Cu o actiune plasata in Indiana, in 1968 Out of the Furnace este povestea unui fost detinut care vrea sa se razbune pe cel responsabil de moartea fratelui sau mai mic.


Russell Baze (Christian Bale) nu isi doreste decat sa se aseze la casa lui impreuna cu femeia pe care o iubeste - Lena (Zoe Saldana) si sa nu mai intre in conflict cu legea, dar planurile ii sunt date peste cap dupa ce afla ca fratele sau Rodney a fost asasinat cu sange rece din cauza legaturilor sale cu lumea interlopa, spiritul vindicativ intunecandu-i mintile si determinandu-l sa-si asume riscul de a ajunge din nou in spatele gratiilor sub acuzatia de crima. Astfel, el porneste pe urmele lui Woody Harrelson, pe care-l considera responsabil de moartea sa si vrea cu orice pret sa razbune moartea fratelui sau.

 


Cooper si-a descris astfel filmul: "Acest film este si despre muncitorii care au fost puternic afectati de criza economica. Arata vietile de zi cu zi ale celor din Braddock. " Pelicula urmeaza sa fie lansata in SUA  pe 27 noiembrie.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies