marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Out of Sight, filmul care i-a transformat pe George Clooney si Jennifer Lopez in staruri mondiale: scena care le-a adus titlul de cel mai sexy cuplu de pe marile ecrane

Acum 16 ani, George Clooney si Jennifer Lopez deveneau staruri mondiale cu filmul Out of Sight, regizat de Steven Soderbergh.

Out of Sight, filmul care i-a transformat pe George Clooney si Jennifer Lopez in staruri mondiale: scena care le-a adus titlul de cel mai sexy cuplu de pe marile ecrane


Out of Sight a devenit unul dintre cele mai populare filme din cariera celor doua staruri. Povestea il urmareste pe Jack Foley (George Clooney) un fost condamnat care se indragosteste de Karen Cisco (Jennifer Lopez), agentul FBI care trebuie sa-l prinda si sa il aduca in fata justitiei.

Una dintre cele mai iubite scene din film ramane cea in care cei doi sunt prinsi in portbagajul unei masini. Cei de la Huffington Post au numit-o in topul celor mai sexy scene, si datorita atractiei dintre cei doi actori. Scena respectiva a avut nevoie de 45 de duble. In 2008, revista Entertainment Weekly a votat Out of Sight  pe primul loc in topul celor mai sexy filme, iar Lopez si Clooney au fost numit cel mai sexy cuplu de pe marile ecrane.

 

Out of Sight (1998) n-a fost trecut cu vederea nici de catre Academia Americana de Film, dupa ce pelicula a primit doua nominalizari la Oscar, pentru cel mai bun scenariu adapatat si cel mai bun montaj. Cei mai carcotasi au spus chiar ca Out of Sight ramane cel mai bun film din cariera cantaretei.

 

 

 

Initial, Sodebergh a distribuit-o pe Sandra Bullock in rolul lui Jennifer Lopez, insa acesta s-a razgandit: "Sandra si George au petrecut mult timp la filmari si se potriveau, dar pentr alt film. Ar trebui sa faca un film impreuna, insa nu a fost acesta cel potrivit" a declarat cu ani in urma Soderbergh.

Out of Sight a fost primit foarte bine de critici si are si acum un scor de 92%. Regretatul critic de film, Roger Ebert, i-a oferit 3 stele si jumatate din 4, laudand interpretarea lui Clooney. "Clooney n-a fost niciodata mai bun. In acest film, arata ca un mare star de cinema."

Si dupa 16 ani, Out of Sight ramane unul dintre cele bune comedii politiste, pe care fanii o revad cu drag si astazi.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies