marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Out of The Furnace: primele imagini cu Christian Bale si Woody Harrelson intr-o drama politista

Au aparut primele imagini din Out of The Furnace, unul dintre cele mai asteptate filme din aceasta toamna in SUA. Christian Bale si Woody Harrelson arata impresionant in filmul regizat de Scott Cooper, omul din spatele dramei Crazy Heart.

Out of The Furnace: primele imagini cu Christian Bale si Woody Harrelson intr-o drama politista

 

FilmStage a publicat primele imagini din Out of The Furnace. Acesta este al doilea film scris si regizat de Scott Cooper dupa "Crazy Heart" premiat cu 2 Oscaruri in 2010. Cu o actiune plasata in Indiana, in 1968 Out of the Furnace este povestea unui fost detinut care vrea sa se razbune pe cel responsabil de moartea fratelui sau mai mic.

 

Russell Baze (Christian Bale) nu isi doreste decat sa se aseze la casa lui impreuna cu femeia pe care o iubeste - Lena (Zoe Saldana) si sa nu mai intre in conflict cu legea, dar planurile ii sunt date peste cap dupa ce afla ca fratele sau Rodney a fost asasinat cu sange rece din cauza legaturilor sale cu lumea interlopa, spiritul vindicativ intunecandu-i mintile si determinandu-l sa-si asume riscul de a ajunge din nou in spatele gratiilor sub acuzatia de crima.

 

 

Christian Bale a vorbit despre perosnajul sau, pe care nu l-a numit un erou: "El nu este un personaj de tipul eroului de actiune, dar se vede nevoit sa ia niste decizii dure. Va infrunta niste oameni periculosi, iar singurele arme pe care le are la dispozitia sa sunt propria putere si liberul arbitru".  Regizorul a povesti pentru FIlmStage ca Bale s-a pregatit intens pentru rol si chiar l-a rugat pe un localnic sa il lase sa il intregistreze in timp ce vorbeste pentru a putea prinde accentul local, iar casetele le asculta intr-una, chiar si intre duble.
 

 

Cooper si-a descris astfel filmul: "Acest film este si despre muncitorii care au fost puternic afectati de criza economica. Arata vietile de zi cu zi ale celor din Braddock. " Pelicula urmeaza sa fie lansata in SUA  pe 27 noiembrie.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies