marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Cum să-ți îngrijești extensiile de gene pentru a le prelungi existența

Atunci când vorbim despre machiajul ochilor, extensiile de gene au devenit un must-have în zilele noastre, deoarece sunt naturale, îți oferă confort și un aspect plăcut 24 de ore.
(P) Cum să-ți îngrijești extensiile de gene pentru a le prelungi existența
Extensiile de gene îți pot ușura ritualul zilnic de înfrumusețare și te ajută să obții o privire seducătoare. 
 
Unul dintre avantajele principale ale extensiilor de gene ține de faptul că pot fi purtate cu ușurință, fără a-ți influența activitățile de zi cu zi - poți face sport și poți înota, fără probleme. Dacă achiziționezi extensii de gene de calitate, acestea nu îți vor provoca alergii și își vor menține forma pe tot parcursul purtării lor. Vrei să știi cum poți să îngrijești extensiile de gene pentru a le prelungi existența? Ține cont de sfaturile de mai jos!

Ai grijă de extensiile de gene în primele 48 de ore după aplicare

În primele 12-48 de ore după ce tehnicianul de gene îți aplică extensiile, este indicat să eviți contactul acestora cu apa, pentru a nu afecta lipiciul. În plus, trebuie să te ferești și de mediile cu grad de umiditate ridicat. Astfel, în primele două zile de la aplicarea extensiilor de gene, evită băile și dușurile fierbinți, precum și sauna sau solarul, pentru ca adezivul să se usuce foarte bine.
 
În acest interval nu se aplică fard de pleoape, nu se folosește eyeliner și nici produse demachiante pe bază de ulei, pentru că dizolvă adezivul. Această regulă este valabilă pe întreaga perioadă a purtării genelor, deoarece scade rezistența lor.

Spală genele, în afara primelor 48 de ore de la aplicare

Pentru a elimina toate reziduurile de machiaj care se pot acumula la rădăcina genelor tale naturale, se recomandă să speli genele cu apă, cu mișcări ușoare, în direcția creșterii. În acest sens, poți să folosești și dușul cu presiune mică, fără să folosești apă fierbinte, alături de o spumă ușoară de curățare a tenului. 
 
Totodată, demachierea este foarte importantă! Folosește produse pe bază de apă, precum loțiunea micelară sau demachiantul pentru ochi și buze. Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf, care duc la sensibilitatea ochilor și la diverse alergii.
 
Menține aspectul natural al genelor prin periere zilnică

Perierea genelor te ajută să le menții un aspect natural. Acest proces trebuie repetat zilnic, de preferat dimineața, deoarece genele își pot schimba forma în timpul nopții, atunci când te întorci pe pernă. Perierea se realizează doar pe genele complet uscate, astfel riști să le rupi pe cele naturale. Pentru uscare, le poți tampona ușor cu un prosop curat sau un șervețel uscat. Folosește o periuță special concepută pentru gene, nu freca ochii și nu trage de gene!

Când trebuie să mergi la salon pentru întreținerea extensiilor de gene?

O dată la 2-3 săptămâni, este indicat să mergi la salon pentru a întreține extensiile de gene fir cu fir. Stilistul de gene va umple spațiile goale, va reface volumul și densitatea genelor și le va oferi o nouă formă, astfel încât să arate exact ca la începutul aplicării.
 
Ce persoane nu pot purta extensii de gene?

Extensiile de gene nu sunt indicate pentru oricine, mai ales dacă nu consultă un medic oftalmolog. Aceste persoane au ochii sensibili sau suferă de afecțiuni oftalmologice, precum conjuctivita, blefarita, ulciorul sau inflamări ale pleoapelor. În cazul persoanelor care poartă lentile de contact, este recomandat să fie scoase pe durata purtării extensiilor de gene. În caz contrar, extensiile de gene nu vor fi la fel de rezistente, mai ales dacă lentilele se aplică și se scot foarte des.
 
Dacă îți dorești gene lungi și dese, care să te scoată în evidență chiar și atunci când nu porți machiaj, extensiile de gene reprezintă varianta ideală! Extensiile de gene pot fi ceea ce ai nevoie pentru a te simți mai încrezătoare și pentru a ieși mai repede din casă în fiecare dimineață.

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies