marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Râzi cu Jason Bateman, Șeful meu, fostul ei

O comedie savuroasă cu un șef enervant, cu handicap și care a făcut o pasiune pentru soția unui subaltern imatur.

Râzi cu Jason Bateman, Șeful meu, fostul ei
Locuind în Manhattan, un tânăr cuplu întâmpină diverse dificultăți. Tom (Zach Braff) lucrează ca bucătar, dar niciodată nu are un loc de muncă stabil. Iar Sofia (Amanda Peet), care este avocat, intră în concediu de maternitate după ce naște, lăsând tot gruel câștigării traiului pe seama lui Tom. 
 
Curând, însă, Tom rămâne iar fără serviciu și singura lor soluție pare să se angajeze tocmai în Ohio, la agenția de publicitate unde socrul său este director adjunct. Acolo este desemnat să-i raporteze lui Chip (Jason Bateman), un superior paraplegic foarte serios, care se dovedește a fi și… fostul iubit din liceu al Sofiei. 
 
Chip este încă obsedat de ea, așa că tot complotează pentru a-i face viața profesională mizerabilă lui Tom. Pe măsură ce frustrările lui Tom cresc, Chip pare să o convingă pe Sofia să treacă de partea lui.



 

 
Tom începe să bănuiască că Chip nu este deloc handicapat și îi umblă prin birou. Găsește o fotografie cu el jucând tenis și se grăbește să ajungă la socrii săi pentru a-și vedea soția și a-i arăta fotografia. Îl găsește pe Chip luând cina cu Sofia și părinții ei și ținându-și copilul în brațe. Tom încearcă să demonstreze că Chip nu este de fapt paralizat, târându-l pe scări și apoi aruncându-l, așteptându-se ca el să se ridice în picioare pentru a evita căderea.



 

 
Chip nu se ridică în picioare (fotografia fiind de fapt a regretatului său frate geamăn), iar Tom este umilit în fața familiei sale. Mai târziu, îl confruntă și îl atacă, ocazie cu care Chip îi dezvăluie că într-adevăr poate merge, dar nu poate lupta în afara scaunului său. Așezat la loc, Chip îl bate crunt și îi dezvăluie că plănuiește să se culce cu Sofia, spre furia sporită a lui Tom.



Comedia „Șeful meu, fostul ei!”/„The Ex” (2006) este difuzată la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 00:15


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies