marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim este un hit in China: super productia cu roboti si monstri a lui Guillermo del Toro ar putea avea o continuare

In ciuda incasarilor slabe pe care le-a facut in SUA, Pacific Rim s-a dovedit a fi un adevarat succes in China, iar producatorii se gandesc deja la o posibila continuare, conform celor de la The Guardian.

Pacific Rim este un hit in China: super productia cu roboti si monstri a lui Guillermo del Toro ar putea avea o continuare

Desi a facut incasari slabe in SUA, iar criticii au fost impartiti, filmul de actiune al lui Guillermo del Toro a avut parte de o deschidere fulminanta in China, reusind sa obtina incasari de peste 9 milioane de dolari.

 

 

In aceste conditii, in ciuda problemelor cu care s-au confruntat, producatorii se gandesc la crearea unei continuari a productiei Pacific Rim, mai ales ca la nivel international se afla in topul box-office-urilor. De altfel, filmul urmeaza sa fie lansat in Spania, Brazilia si Japonia, sperandu-se ca incasarile totale vor ajunge sa depaseasca suma care a fost cheltuita pentru buget, adica in jur de 200 de milioane de dolari, conform celor de la The Guardian.

 

 

Pacific Rim s-a dovedit a fi o provocare pentru realizarea efectelor speciale senzationale cu care a impresionat publicul, regizorul Guillermo del Toro si specialistii de la Industrial Light&Magic fiind cei care au facut posibil acest lucru.


Esecul pe care l-a avut in SUA a fost explicat de presa de specialitate scria ca americanii se vor feri de acest film. Din primele analize, publicul american l-a asociat imediat cu Transformes sau Battleship, o asociere negativa, care i-a adus un deserviciu major acestui film. Fanii s-au plans ca in trailere nu au fost prezentate suficient si persoanjele umane, accentul fiind pe roboti.

 

 

 

Regizat de Guillermo del Toro  Pacific Rim este un science fiction ce aduce pe marile ecrane un razboi roboti vs. monstri.Cand extraterestri giganti, numiti Kaiju ( un soi de Godzilla)  se ridica din ape si iau cu asalt omenirea, cauzand pagube imense incepe un razboi care consuma resursele Planetei ani la rand. Pentru a le tine piept, oamenii au inventat arme pe masura: roboti uriasi – Jaggeri – controlati in mod simultan de doi piloti, ale caror minti sunt interconectate printr-o punte neurala. In ciuda tuturor eforturilor, infrangerea pare iminenta, iar singura speranta a locuitorilor de pe Terra o reprezinta doi eroi neobisnuiti – un fost pilot a carui glorie a apus de mult (Charlie Hunnam) si un viitor pilot-femeie ale carui calitati nu au fost inca testate (Rinko Kikuchi) .

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies