marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamantul de Mijloc din Hobbitul - inclus pe o harta interactiva dezvoltata de Google

Cu trei saptamani inainte de lansarea oficiala a filmului “Hobbitul: Dezolarea lui Smaug” , Google alaturi de creatorii trilogiei Hobbitul au oferit utilizatorilor de Internet din intreaga lume posibilitatea sa porneasca virtual pe urmele lui Bilbo Baggins, urmarind traseul parcurs de acesta in film printr-o harta interactiva a Pamantului de Mijloc

Pamantul de Mijloc din Hobbitul - inclus pe o harta interactiva dezvoltata de Google


Esti fan adevarat The Hobbit? Atunci noi te premiem si te trimitem la Berlin, sa vezi premiera The Hobbit: The Desolation of Smaug ! Ajuta-i pe eroi sa il infrunte pe dragonul Smaug. Intra in concurs


 

 

Harta interactiva poate fi accesata atat din browserul Google Chrome, cat si de pe tablete si telefoane cu sistem de operare Android, dar si pe iPhone si iPad.

 


Harta invita utilizatorii sa viziteze trei taramuri - Turnul Dol Guldur, Valea Fondcombe din regatul Rivendell si Trollshaws (Padurea trolilor)- evocand astfel momentele principale din prima parte a trilogiei, „Hobbitul: O calatorie neasteptata”,  lansata pe marile ecrane in decembrie 2012. Harta interactiva a fascinantei lumi create de JRR Tolkien include inca trei taramuri - Great River of Wilderlands, Orasul lacustru Esgaroth si Regatul de sub Munte- , iar accesul in aceste locuri fantastice va fi deblocat saptamanile urmatoare, cu ocazia premierei mondiale a ecranizarii “Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, programata pentru data de 13 decembrie 2013.

 

 


Harta interactiva nu este singura supriza pregatita de echipa Google si de creatorii filmului The Hobbit numerosilor fani ai trilogiei. Pe masura ce navigheaza pe taramurile de legenda ale Pamantului de Mijloc, ghidati de vocea vrajitorului Gandalf, acestia au la dipozitie o serie de jocuri prin care pot intra si mai bine in atmosfera magica. Tot aici, internautii au acces la o serie de manuscrise vechi, elemente importante din povestea The Hobbit, dar si la fotografii cu personajele-cheie din film.

 


„The Hobbit: The Desolation of Smaug”/”The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este a doua parte a trilogiei inspirate de lumea de legenda a lui J.R.R Tolkien. Filmul poarta semnatura regizorului Peter Jackson (castigator al premiului Oscar pentru regia Lord of The Rings) si continua povestea din prima parte, “Hobbitul: O calatorie neasteptata”.

 


In cea de-a doua parte calatoriei , Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si 12 gnomi, impreuna cu Thorin Oakenshield, isi continua drumul plin de aventuri neprevazute catre Muntele Singuratic si Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se intalnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pamantul de Mijloc.


Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmata cu o tehnologie revolutionara, in format HFR cu 64 de cadre de secunda, si va rula pe marile ecrane din Romania in 3D si IMAX 3D, incepand cu data de 13 decembrie. Filmul este adus in Romania de Forum Film.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies