marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pamela Anderson a recreat scena legendara care a transformat-o intr-un star mondial: actrita a pozat din nou in celebrul costum cu care facea ravagii in Baywatch

Pamela Anderson facea ravagii in anii '90 in costumul portocaliu de salvmar din Baywatch. Milioane de barabti s-ar fi aruncat in mare doar ca sa fie salvati de ea. La 45 de ani, Pamela Anderson a imbracat din nou costumul pentru o reclama.

Pamela Anderson a recreat scena legendara care a transformat-o intr-un star mondial: actrita a pozat din nou in celebrul costum cu care facea ravagii in Baywatch

VEZI AICI GALERIE FOTO

 

Actrita de 45 de ani a reusit sa atraga toate privirile pe o plaja din Rio, unde a filmat secventa devenita iconica pentru cinematografie. Actrita nu s-a ferita deloc sa isi arate corpul si desi nu mai arata ca acum 22 de ani, Pamela se mandreste cu corpul ei.

 

 Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Ea a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

 

In anii '90 Pamela Anderson era populara datorita serialului Baywatch. De-a lungul celor 11 sezoane, multe vedete au venit si au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri dupa ce au aparut in Baywatch. Culmea pentru multi din pleiada de actori, modele si starlete care au devenit vedete internationale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei.
 


 

Scenele in slow motion cu Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth sau Alexandra Paul alergand pe plaja in stralucitoarele costume de baie rosii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy:  nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculosi si categoric nici bombele nucleare.


 

Showul care a fost difuzat timp de 11 ani detine potrivit Guinness World Records  recordul pentru cel mai urmarit serial din lume cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori in fiecare saptamana in toata lumea.

 

Sursa: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies