marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parerea lui Mircea Diaconu despre Piratii din Caraibe 4!

Piratii din Caraibe 4 a fost declarat filmul lunii iulie in SUA.

Parerea lui Mircea Diaconu despre Piratii din Caraibe 4!

Acum 2 saptamani producatorii de la Disney au anuntat oficial ca  Piratii din Caraibe 4 a devenit al optulea film din istorie care trece pragul de un miliard de dolari incasati la box office in toata lumea.

Mircea Diaconu a comentat pentru www.procinema.ro Piratii din Caraibe 4!


"Piratii din Caraibe 4  la fel ca Stapanul Inelelor e un basm si imi plac basmele in orice varianta. Imi plac basmele bine facute, cu bani foarte multi si cu tehnologie de ultimul strigat. E minunat. E foarte frumos. Il recomand"


In Romania, povestea savurosului capitan Jack Sparrow plecat in cautarea Fantanii tineretii a dominat si ea autoritar preferintele. Cu un buget mai mult decat generos – 200 de milioane de dolari pentru filmari care au avut loc in cea mai mare parte la Londra si in Hawaii, filmul a devenit cea mai buna lansare a unui film 3D, detronand Avatarul inca din primul weekend de la lansare in Romania.


Capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) este prins intr-o calatorie neasteptata in cautarea Fantanii Tineretii, cand o femeie din trecutul sau (Penelope Cruz) il forteaza sa se imbarce la bordul navei “Queen Anne’s Revenge,” corabia fabuloasa a piratului Blackbeard (Ian McShane).

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies