marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parteneriatul care poate schimba viitorul filmelor cu super eroi: Sony si Marvel negociaza pentru a-l introduce pe Spider-Man in Captain America 3

Studiourile Sony au suferit o lovitura puternica de imagine, dupa ce niste hackeri au spart conturile de email ale sefilor studiourilor si au aflat informatii secrete. In presa a ajuns si o discutie privata intre Bob Iger, CEO Disney si Amy Pascal, CEO Sony, despre o posibila introducere a personajului Spider-Man in Captain America 3.

Parteneriatul care poate schimba viitorul filmelor cu super eroi: Sony si Marvel negociaza pentru a-l introduce pe Spider-Man in Captain America 3

Conform celor de la Hollywood Reporter, in unul dintre emailurile "scapate" pe internet, aparea o discutie intre cei doi despre un parteneriat pentru a crea o animatie cu Spider-Man. Dar mai mult, acestia ar fi negociat ca Spider-Man sa apara in Captain America: Civil War in 2016, ceea ce ar insemna o premiera. Mailurile au fost trimise de cei de la Sony catre Disney, cei care detin Marvel.

Tot in aceste mailuri se mentioneaza ca animatie comedie cu Spiderman ar trebui regizata de Chris Miller si Phil Lord, care s-au ocupat de The Lego Movie.  Chiar daca este super erou Marvel, drepturile cinematografice asupra lui Spider-Man sunt detinute de studiourile Sony si nu de studiourile Marvel. Acestia ar putea ajunge la o intelegere ca Spider-Man sa se alature celorlati super eroi, asa cum se intampla si in benzile desenate. Fanii sunt de parere ca drepturile ar trebui sa se intoarca la creatori si la Marvel si isi doresc sa-l vada alaturi de Thor, Iron Man sau Captain America.

 

 

 

 

In benzile desenate Civil War, aparute in 2006 la Marvel, Spider-Man detine un rol cheie, ceea ce i-a facut pe fani sa isi exprime public dorinta de a-l vedea si pe Spider-Man in Captain America 3: Civil War. Asa ca e posibil ca cele doua studiouri sa fi inceput niste negocieri in acest sens, asa cum arata si informatiile aparute in presa straina.

 

In iulie, Sony a anuntat ca muta lansarea lui The Amazing Spider-Man 3 din 2016 in 2018, dupa ce The Amazing Spider-Man 2 a facut cifre sub asteptarile mari ale studiourilor. Totusi, incasarile s-au ridicat la 700 de milioane de dolari, o cifra buna, dar Sony a vrut si mai mult. Din pacate, criticii nu au fost asa blanzi cum au fost in cazul primului film din serie, pe care l-au laudat intens.

 

Pe 24 noiembrie, Sony a suferit un atac informatic ne proportii, dupa ce zeci de emailuri private au ajuns pe internet, cu date financiare, date si discutii personale. Mai mult, o serie de noi film, cum ar fi "Annie", ce urmeaza sa fie lansate in cinema, au fost urcat ilegal pe internet.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies