marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr va juca in Captain America 3: Tony Stark va fi inamicul lui Captain America. Afla povestea filmului care schimba universul cinematografic Marvel

O veste incredibila a luat prin surprindere fanii benzilor desenate, dupa ce Marvel a anuntat ca Iron Man se intoarce, insa in Captain America 3. Conform publicatiei Hollywood Reporter, Robert Downey Jr. este in negocieri pentru a imbraca inca o data costumul lui Iron Man.

Robert Downey Jr va juca in Captain America 3: Tony Stark va fi inamicul lui Captain America. Afla povestea filmului care schimba universul cinematografic Marvel

 

Marvel nu intentioneaza sa faca un al patrulea film Iron Man, asta dupa cateva saptamani de zvonuri si reactii din partea lui Robert Downey Jr. Internetul a luat foc, iar fanii au reactionat imediat, plini de entuziasm cand au aflat ca el va aparea in Captain America 3.  Inca nu a fost confirmata povestea, insa primele zvonuri indica faptul ca story-ul ar putea aduce tema "Razboiului Civil" din benzile desenate aparute in 2006-2007, iar povestea ar putea extinde universul cinematografic Marvel, scriui cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

Atentie, urmeaza spoilere!

Filmul i-ar putea aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, alter-ego-ul lui Captain America, cei doi intrand in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie. Si ceilalti supereroi vor fi nevoit sa isi aleaga tabara, ceea ce va duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.

In benzile desenate Luke Cage, Human Torch, Invisible Woman, Daredevil, Cable, Nick Fury si Captain America vor conduce rebeliunile impotriva Guvernului, care doreste sa controleze super eroii. De partea legii insa vor fi Iron Man Ant-Man, Spider-Man Black Widow, She-Hulk, Mr. Fantastic si multi altii.

 

 

Insa problema celor de la Marvel este ca trebuie sa populeze filmul cu alti eroi, intrucat nu detin drepturile cinematografice asupra unor eroi ca Spider-Man sau Fantastic Four. Insa, "Civil War", asa cum sunt numite benzile desenate create de Mark Millar, ii aduc laolalta si pe Dr. Stange sau Ant-Man. Asta inseamna ca "Civil War" va pune bazele celei de-a treia faza din Marvel Cinematic Universe. Astfel, actiunea Captain America 3 ar putea deriva in alte viitoare continuari ale seriei The Avengers.
 


Dar, Captain America 3 ni-l va aduce pe Tony Stark in rol de inamic si nu de erou, asa cum era pana acum. In benzile desenate "Civil War", Iron Man trece de partea autoritatilor americane si ale Guvernului si este un sustinator aprig al Superhero Registration Act. Dar mai mult de atat, el nu are nimic impotriva sa inchida si sa ii tina in condintii inumane pe super eroii rebeli. Captain America simte ca Guvernul face un abuz si crede ca acest Act este periculos. Dar, filmul va arata si lupta interioara a fiecaruia din punct de vedere moral, pentru ca, in final, amandoi au intentii bune.

Captain America 3 se va lansa in cinematografe pe 6 mai 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies