marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parteneriatul care schimba lumea filmelor cu super eroi: Spider-Man se intoarce la studiourile Marvel si va aparea alaturi de Iron Man sau Captain America

Dorinta a milioane de fani se va implini. Studiourile Sony si Marvel au ajuns la o intelegere cu privire la viitorul super eroului Spider-Man in cinematografie. Astfel, Spider-Man va aparea pentru prima data in filme produse de studiourile Marvel.

Parteneriatul care schimba lumea filmelor cu super eroi: Spider-Man se intoarce la studiourile Marvel si va aparea alaturi de Iron Man sau Captain America

Sony Pictures, care detin drepturile asupra lui Spider-Man inca din 1999, cand au lansat primul film, au incheiat un parteneriat cu cei de la Marvel, anunta cei de la Hollywood Reporter. Astfel, ei vor aduce o noua versiune a lui Spider-Man pe marile ecrane si il vor introduce alaturi de ceilalti super eroi populari de la Marvel.

Astfel, urmatoarea aparitie a lui Spider-Man va fi intr-un film Marvel, dar nu au fost dezvaluite mai multe detalii. Presa straina speculeaza ca cel mai probabil, prima sa aparitie va fi in Captain America: Civil War, intrucat in benzile desenate acesta joaca un rol important. La fel, este asteptat ca Andrew Garfield sa fie inlocuit, dupa ce l-a jucat in varianta mai tanara in seria The Amazing Spider-Man.

 

Dupa ce noua versiune a lui Spider-Man va fi relansat intr-un film Marvel, Sony intentioneaza sa lanseze un nou film cu super eroul, pe 28 iulie 2017. Presedintele Marvel, Kevin Feige si Amy Pascal, fosta CEO Sony, vor fi producatorii filmului. Acestia vor colabora pentru a pune la punct o noua abordare.
 

De asemenea, se poarta discutii pentru a vedea cum vor integra personajed din universul cinematografic Marvel in viitoarele filme cu Spider-Man. Personaje celebre Marvel, precum Iron Man, Thor si Captain America, vor putea sa apara in urmatoarele filme din franciza "Spider-Man".
 

 

"Spider-Man are o istorie de peste 50 de ani in universul Marvel si, prin acest parteneriat, fanii lui vor putea sa asiste la momentul in care Spider-Man isi va ocupa din nou locul sau de drept in universul celorlalti super-eroi", precizeaza acelasi comunicat de presa. Reprezentantii ambelor studiouri de film considera benefic acest parteneriat, atat pentru viitorul filmelor cu super eroi, cat si pentru fani, care sunt de parere ca locul lui Spider-Man este la studiourile Marvel.
 

 

Lansat in iulie 2012, filmul "The Amazing Spider-Man", de Marc Webb, a revitalizat franciza "Superman" si a avut mare succes in randul criticilor, dar si al publicului. Filmul, care il are ca protagonist pe Andrew Garfield, a obtinut incasari de peste 752 de milioane de dolari pe plan mondial. Al doilea film din noua franciza, "The Amazing Spider-Man 2", regizat tot de Marc Webb, a avut premiera mondiala pe 2 mai 2014 si a generat incasari mondiale de 708,9 milioane de dolari.


   


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies