marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Patrick Stewart vrea sa se intoarca in rolul Profesorului X: actorul ar putea avea o scurta aparitie in X-men: Days of Future Past

Patrick Stewart ar putea reveni in rolul Profesorului X in cotinuarea filmului X-men: First Class  din 2011, X-Men: Days of Future Past. Legendarul actor britanic a declarat ca orice e posibil si ca si-ar dori sa revina in universul X-men.

Patrick Stewart vrea sa se intoarca in rolul Profesorului X: actorul ar putea avea o scurta aparitie in X-men: Days of Future Past

Aflat la Montreal Comic Convention, Patrick Stewart le-a starnit si mai mult interesul fanilor X-men , dupa ce a declarat ca ar putea reveni in rolul profesorului X, cu o scurta aparitie in X-Men: Days of Future Past.


"Cred ca orice e posibil." a spus actorul, dupa care a insirat toata lista de super actrite cu care a lucrat la seria X-men. "Halle Berry! Famke Janssen! Rebecca Romijn! Anna Paquin! Da, ma voi intoarce" a spus Patrick Stewart, conform Total Film.
 


Desi universul X-men parea a fi incheiat pe marile ecrane dupa esecul celui de-al treile film, X-men: The Last Stand, Hollywood-ul a gasit resorturi noi prin care sa readuce la viata personajele celebre Marvel. Wolverine, de departe cel mai popular personaj a avut doua filme separate, unul dintre ele urmand sa fie lansat in 2013, iar regizorul  britanic Matthew Vaugh a reusit sa schimbe fata seriei X-men cu un prequel intens apreciat, X-men: First Class.

 

Cu o noua distributie, Michael Fassbender si James McAvoy in rolurile lui Magneto, respectiv Profesorul X, X-men First Class a fost considerat printre cele mai bune filme SF ale anului trecut.


X-Men: First Class este un prequel al primelor trei filme din seria mutantilor-X, actiunea desfasurandu-se in anii '60, ani in care prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr o ia pe o cale gresita, inainte ca cei doi sa fondeze scoala de muntanti-x.


Pana ca Charles Xavier (interpretat in acest film de James McAvoy) si Erik Lensherr (Michael Fassenbender) sa devina Profesorul X si Magneto, acestia erau doi tineri ce descopereau pentru prima data puterile pe care de detin. Extrem de apropiati, ei lucrau impreuna la mutantii-x, pentru a preveni cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o.


Insa intre cei doi a aparut o ruptura, ce i-a facut sa ajunga dusmani de moarte. Astfel, a aparut razboiul etern dintre fratia mutantilor din partea lui Magneto si mutantii din partea profesorului Xavier. Filmul a fost un succes de box-office si a incasat la nivel mondial de 353 de milioane de dolari, si a avut o distributie formata din James McAvoy, Michael Fassbender,  Jennifer Lawrence, Rose Byrne, January Jones, Kevin Bacon,  Nicholas Hoult, Oliver Platt.

 

X-Men:Days of Future Past urmeaza sa fie lansat in 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies